Traži se osoba koja je ostavila poklon na grobu Dražena Petrovića!

Biserku Petrović u ponedjeljak ujutro dočekalo je veliko iznenađenje na grobu svog sina – nikad prežaljene košarkaške legende Dražena Petrovića.

Nepoznata osoba je preko vikenda ostavila hrpu medalja na grobu, bez ikakve poruke, bez imena.“Znalo se i prije događati da netko ostavi medalju, ali to bi uglavnom bila jedna i s porukom. Više sam puta našla medalju koju je netko darovao Draženu za rođendan ili godišnjicu smrti.

Ali ovaj put ih je bilo puno. Uzela sam ih, dobro ih očistila, budući da je ova dva dana padala kiša, odnijela ih u Muzej i prebrojila. Ima ih čak 16″, donosi 24 sata izjavu gospođe Petrović, koja je presretna jer ostavljene medalje nitko nije odnio s groba kroz dva dana koliko nije bila na grobu.

Draženova majka bi jako voljela da joj se nepoznata osoba javi kako bi joj mogla zahvaliti i unijeti medalje u evidenciju. Riječ je o košarkaškim medaljama iz mlađih uzrasta osvojenima na turnirima u Hrvatskoj i Italiji. One će ostati sačuvane u Muzejsko-memorijalnom centru Dražena Petrovića, koji je pokraj Cibonine dvorane…