[VIDEO] Blanka svjedočila o predbračnoj čistoći: Želim da to sve bude onako kako je Bog zamislio

 “Bez Božjeg blagoslova nema se smisla upuštati u to. To je polovična definicija braka”

“Dopuštam Gospodinu da ispiše taj scenarij. Radujem se budućnosti, otvorena sam za tu svoju priču”, rekla je Blanka Vlašić u novom moćnom svjedočanstvu.

U razgovoru za RTL progovorila je o svom putu prema Bogu i načinu na koji živi svoju vjeru.

Progovorila je i o obitelji koju jednog dana želi utemeljiti, kao i o tome kako u mogućoj novoj vezi želi živjeti bračnu čistoću.

“Bez Božjeg blagoslova nema se smisla upuštati u to. To je polovična definicija braka. Ja želim da to sve bude onako kako Gospodin Bog zamisli, to jedino tako može biti plodonosno u punini”, rekla je.

Cijeli video pogledajte OVDJE:

Vjera je sada dio svakodnevice cijele njezine obitelji, a nada se kako će jednog dana osnovati i vlastitu.Blanka Vlašić prolazila je kroz teške trenutke 2012. godine. Tada je otkrila Boga i preobratila se.

Tijekom proteklog vikenda naša najbolja skakačica u vis bila je u Mariji Bistrici s mladim hodočasnicima, a tom prilikom za RTL je ispričala sve o svojem odnosu s Bogom. Nakon operacije prije četiri godine izgledalo je kao da Blanka dugo neće kročiti na atletsku stazu i skakati. - Imala sam osjećaj da nisam Blanka ako ne skačem.

U tim trenucima duboke tuge Bog me pronašao - rekla je Blanka pa nastavila: - Te ozljede su zapravo za mene bila velika milost jer me On na taj način pripremio za naše upoznavanje.