(VIDEO) Mate Rimac dječaku ispunio san!

Ovaj dječak svaki je dan dolazio pred Rimčevu firmu, a onda ga je poduzetnik iznenadio ostvarenjem

Ante, dječak iz Svete Nedjelje, dobio je priliku provozati se u Conceptu One Mate Rimca, a video se proširio društvenim mrežama.

Mate Rimac objavio je na Facebooku da Ante skoro svaki dan na biciklu dolazi u tvrtku Rimac Automobili. I nije jedini. Rimac kaže da veći broj djece redovito posjećuje prostore tvrtke.

- Voze se oko firme, čak ulaze u pogone/urede i slobodno šetaju, gledaju aute i pričaju sa zaposlenicima

Rimac ga je stoga prošlog ljeta odlučio provozati u proslavljenom električnom autu.

- Najveća želja mu je bila da dobije đir u Concept One pa sam mu ispunio tu želju, kao i mnogim drugim klincima u okolici - napisao je Rimac. Tako je nastala desetak minuta dugačka snimka u kojoj Ante i Mate isprobavaju Concept One.

Dječak je bio oduševljen, ali i dobro upućen u funkcioniranje Rimčevog vozila.

Rimac je snimku podijelio na Facebooku, usput objasnivši kako mu je drago što djeca pokazuju interes za ono što se događa u njegovim pogonima.

Također je istaknuo da zbog nekih problema koje su imali trenutno ne dopuštaju pristup poslovnim prostorima, ali to će se promijeniti kada bude završen novi kampus tvrtke Rimac Automobili.

- Campus je od početka tako koncipiran da bilo tko može doći do firme i ući u određene prostore, ali da postoji jasna granica od koje mogu samo zaposlenici dalje (npr. u urede) – ta ideja je ugrađena od prvog koncepta pa je tako i oprema projektirana.

To, na žalost, nije moguće u postojećim prostorima pa će klinci, do Campusa, na žalost morati gledati preko ograde. Svi se nadamo da će se Campus brzo realizirati i da će se stvoriti neki sasvim novi oblik interakcije između neke firme i posjetitelja - objavio je Mate Rimac na Facebooku.

U videu Q3 javnog izvještaja sam spomenuo Campus i kako želim da bude bez ograda tako da bilo tko ("javnost") može doći...

Objavljuje Mate RimacNedjelja, 22. studenoga 2020.

Označeno u