90-godišnja baka postala viralni hit zbog savjeta o vječnom životu

Snažne misli 98-godišnjakinje o vječnom životu postale su viralne, piše Aleteia.

Nedavna TikTokerica ima popriličnu bazu pratitelja i dijeli neke inspirativne misli koje bismo svi trebali čuti.

98-godišnja praprabaka postala je nevjerojatna internetska senzacija zahvaljujući TikToku i njezinim pozitivnim savjetima.

Pod korisničkim imenom "nannyfayeandme" Dadilja Faye iz Teksasa na popularnoj društvenoj mreži zahvaljujući pomoći svog praunuka objavila je snažnu misao o vječnom životu. Puna ljubavi, pobožna, zdravorazumna prabaka stekla je impresivan broj pratitelja. A jedan od njezinih najboljih postova iz pravog su razloga vidjeli milijuni.

Jedan od njezinih brojnih pratitelja postavio je pitanje tražeći savjet od dadilje Faye: “Bojim se smrti i ne mogu si pomoći. Možete li je pitati je kako si pomoći u tome? slatka je!”

Njen odgovor je savršen:

“Neeee! Zašto bih se bojao? Dušo, čega se tu ima bojati... Ovaj [život] je samo malo međuvrijeme. To je svega trenutak.” Nastavila je: "Sto godina je zanemarivo naspram vječnosti"

"Treba vjerovati u ono što ta Biblija kaže." I nakon što je objasnila ljepotu vječnog života, ona to najrječitije sažima: "Bit će savršenstvo..."

Ali vrijedi poslušati dadilju Faye koja to govori svojim riječima u nastavku:

@nannyfayeandme Replying to @malindajrobertson ♬ original sound - Nanny Faye

Faye je rodom iz Teksasa a rođena je1925., dobila je mnogo ohrabrujućih komentara kao odgovor na svoju poruku, s puno ljudi koji su podijelili koliko je važna naša starija generacija za nadahnuće i njegovanje naše vjere. Ohrabrujuće je kada su društveni mediji sredstvo za širenje tako važne poruke.

Označeno u