Ana Zaninović iz Pariza: Jedva čekam vratiti se u Hrvatsku...

Probudile su me sirene. Osjećaj je bio strašan, kao u filmu. Ulice su puste.

Niste sigurni više ni u hotelu ni na ulici, javila nam se Ana Zaninović koja je još u ParizuHrvatska teakwondoašica Ana Zaninović spavala je u hotelu u Parizu tijekom krvavih terorističkih napada u večernjim satima petka. Kako nam je rekla, nije čula eksplozije, ali su je probudile sirene na pariškim ulicama.

- Nakon što sam se probudila, vidjela sam što se događa u Parizu. Više nisam mogla zaspati. Teško je to opisati, taj osjećaj, kao u filmu. Ljudi ne izlaze, ulice su polupuste i strašan je taj osjećaj da niste nigdje sigurni. Ni u hotelu ni na ulici. Tu su bili i neki Hrvati u hotelu koji su u Pariz stigli s kombijem i oni su jutros već otišli - rekla nam je Ana Zaninović te dodala:

- Sestra Lucija me stalno zove i baš smo pričale da gdje god dođemo, uvijek se nešto strašno događa. Tako je i u Egiptu bio napad na turiste prije dvije godine. Jedva čekam doći kući.

Dok smo s njom razgovarali, u pozadini su se čule sirene.

Natjecanje je otkazano, vraćamo se kući

- Znate da je natjecanje otkazano. Sva sreća pa aerodrom radi. U nedjelju se vraćamo kući. Mi smo bili na drugom kraju grada i vraćali smo se u hotel. Ana je već bila u sobi jer se odmarala za natjecanje koje se trebalo održati u subotu. Ovo je strašno, nigdje niste sigurni. U hotelu u koji smo smješteni je otprilike desetak stanica udaljen od poprišta tragedije. Koliko sam čuo, Metro sada radi, ali u njemu nema nikoga - rekao nam je Toni Tomas, trener sestara Zaninović.