Balerina bez ruku zapanjila publika na 'Supertalentu'

Video od od kojeg će te se naježiti

Victória Bueno u američkom supertalent showu osvojila je srca gledatelja diljem svijeta i pružila je mnogo zabave otkako se pojavila na ekranima 2006. Međutim, predstavio je i neke izvođače koji su nas doista inspirirali i ostavili traga, poput pjevačice Nightbirde, piše Aleteia.

Ovaj tjedan bilo je vrijeme da 18-godišnja Victória Bueno iz Brazila zasja i zablista... i uspjela je! Dok je graciozno stajala na središnjoj pozornici spremna za nastup, oslonila se na svog prevoditelja, koji joj je također bio i učitelj plesa, da joj pomogne objasniti priču o tome kako je rođena bez ruku i kako je postala plesačica.

Majka ju je odvela u plesni studio u dobi od 5 godina. Uz ohrabrenje i predanost svoje učiteljice - koja sebe opisuje kao dio obitelji- Bueno je prihvatila ples i naučila plesati, čak i "en pointe" (na vršcima nožnih prstiju) . I kao što je jedan od sudaca, Howie Mandel, istaknuo, to nije lak pothvat kada nemate ruke koje vam pomažu u održavanju ravnoteže.

Sam ples je bio nevjerojatno graciozan i pokazao je ogroman talent. Međutim, impresivniji je bio sjaj na Bueninom licu dok je otkrivala svoj talent kojeg su sada imala priliku svi vidjeti. . Zapravo, na kraju njezinog nastupa, sudac Simon Cowell izjavio je: “Znak zvijezde je netko tko je ustrajan i onda, kada su na pozornici, obasjaju je, a imate obje te stvari. Kad ste nastupali ovdje, bila je potpuna tišina jer smo bili hipnotizirani.”

Bueno je htjela iskoristiti svoje pojavljivanje u emisiji kako bi prenijela inspirativnu poruku: "Ovdje sam da dokažem da svatko može težiti svojim snovima."

Iako plesačica nije dobila naviše glasova od obožavatelja serije, svakako je osvojila naša srca

Označeno u