Beba probudila majku iz kome: Njezin plač vratio ju je u život

SAD: Shelly Ann Cawley je nakon hitnog carskog reza pala u komu. Liječnici ju nisu uspjeli probuditi.

Medicinska sestra na grudi joj je stavila tek rođenu kćerBeba Rylan je probudila svoju majku iz kome, uvjeren je tata Jeremy (35). Shelly Ann Cawley (24) je prije godinu dana morala na hitan carski rez. No u njezinom se tijelu stvorio krvni ugrušak i liječnici su je stavili u umjetnu komu. Kasnije su je pokušali probuditi no bezuspješno.

- Liječnici su pokušali sve što su mogli no izgledalo je da je Shelly izgubljena - priča njezin suprug. Medicinska sestra došla je tada na ideju da Shelly na grudi stavi njezinu tek rođenju i zdravu kćerkicu.

- Nadao sam se da je Shelly još uvijek ovdje s nama i da će osjetiti bebu i da će se probuditi - rekao je Jeremy. Liječnici su bili protiv i smatrali su da se Shelly mora sama boriti, ali je medicinska sestra bila uvjerena da će se Shelly probuditi kada čuje svoju bebu kako plače. Mala Rylan je u početku bila tiha i spavala je. Malo su je poškakljali i probudili i tada je ispustila glas. U tom trenutku na monitoru je skočio Shelly puls.

- Plač naše kćeri je Shelly pretvorio u borca. Spasio joj je život - uvjeren je Jeremy, piše Bild. Nakon toga trebalo je još nekoliko tjedana da liječnici njegovu suprugu potpuno probude iz kome. Danas nema nikakvih problema niti komplikacija. Rylan je danas stara godinu dana. Mala obitelj živi u Concordu u Sjevernoj Karolini. Shelly je na svojoj Facebook stranici napisala:

- Prije godinu dana borila sam se za život. Danas imam zdravu kćer i Bogu zahvaljujem na tome.