Blizanke rodile u razmaku 35 minuta

Sestre blizanke veže još jedna jedinstvena veza.

Blizanci su mnogima posebni. Vjerovatno zbog toga što su dvoje ljudi povezani još u maternici i način na koji se ta jedinstvena veza nastavlja tijekom njihova života, piše Aleteia.

Nedavna priča o sestrama blizankama Caroline Giguere i Candice Hipp, koje su se 5. maja porodile u razmaku od nekoliko minuta, lijep je primjer ove nevjerojatne veze.

Dvije žene iz SAD-a otkrile su da bi trebale roditi istovremeno. S obzirom na to da su se obje bebe ovog tjedna trebale doći na svijet, sestre su se porodile prošlog tjedna, u istoj bolnici Prisma Health Patewood i s istim ginekologom.

Par nije mogao očekivati ​​da će njihova ginekologica, dr. Mary Beck iz Pijemonta, biti zauzeta trčeći iz jedne u drugu sobu dok su žene istodobno rađale. Srećom za doktora, blizanci su bili u susjednim sobama i održavali su kontakt i podržavali se putem FaceTimea.

"Razgovarali smo nekoliko puta", otkrila je Giguer. „Došli smo do točke„ Koliko ste daleko? Pa, koliko ste daleko? "*


Tajming je bio nevjerovatan, Giguere je rodila bebu Edson "Grey" u 16.43 sati, a Candice je donijela Louis Springs samo 35 minuta kasnije, i samo nekoliko grama razlike težine između dvojice rođaka, koji su težili 3,1 kilograma a drugi 3,9 kg.

S blizancima koji žive i jedno drugo preko puta ulice, ovi rođaci će bez sumnje odrastati neraskidivim vezama.

Označeno u