Cjepivo može potaknuti daljnju zloupotrebu i opravdavanje uništavanja ljudskog života putem pobačaja!

Poznata zagovornica pokreta za život, Abby Johnson, kritizirala je Konferenciju katoličkih biskupa Sjedinjenih Država (USCCB) zbog toga što se „priklonila Velikoj farmaciji (Big Pharma)”, odobravajući cjepiva Pfizer i Moderna protiv COVID-19 koja su okaljana pobačenom nerođenom djecom.

U dokumentu američkih biskupa „Moralna razmatranja u vezi s novim cjepivima COVID-19”, objavljenom 14. prosinca, navode se „težina trenutne pandemije i nedostatak dostupnosti alternativnih cjepiva”, kao „dovoljno ozbiljni” razlozi prihvaćanja cjepiva Pfizer i Moderna COVID-19 „unatoč njihovoj udaljenoj vezi s moralno ugroženim staničnim linijama.”

Biskupi su dodali da je to „čin ljubavi prema bližnjemu i dio naše moralne odgovornosti za opće dobro”.

„Imam stvarni problem s tim što USCCB izlazi u javnost i kaže da, znate, postoji udaljena veza između pobačaja i nekih od ovih cjepiva koja ubrizgavamo u svoja tijela, kao da to čini pobačaj prihvatljivim”, rekla je Johnson, čije je obraćenje od direktora jedne od klinika Planned Parenthooda do zagovornika pro-life pokreta dramatizirano u filmu „Neplanirano”.

Johnson je citirala dokument USCCB-a: „Ako se ne uspije na odgovarajući način prosvjedovati ili se ne zahtijevaju alternative ovim cjepivima, moglo bi se pridonijeti moralnoj bezbrižnosti po ovom kritičnom pitanju. To može potaknuti ljude da nastave opravdavati i imati koristi od uništavanja ljudskog života putem pobačaja.”

No, krivnja je na biskupima jer nisu zauzeli nedvosmislen stav, istaknula je Johnson.

Razlog zašto farmaceutski divovi nisu prestali koristiti fetalne stanične linije pobačenih u razvoju cjepiva je „jer je vodstvo Katoličke Crkve previše kukavičko da bi ustalo i reklo da više ne može. Zato se nije ništa ni dogodilo”, ustvrdila je Johnson.

„I tako mi je muka od toga što se USCCB priklonio Velikoj farmaciji, priklonio se liberalima i omogućio nama i našoj djeci da postanemo pokusni kunići… Dopustili su da se našoj djeci ubrizgavaju ova cjepiva u kojima se nalaze mrtva djeca”, rekla je.

„Sve dok najveća vjerska organizacija na svijetu, Katolička Crkva, i dalje zahtijeva od laika da prosvjeduju, dok vodstvo prihvaća ova cjepiva proizvedena pomoću pobačene bebe, sve dok zahtijevaju da laici budu ti koji će prosvjedovati dok vodstvo pada u red poput gomile ovaca, Velika farmacija će i dalje probijati ove istraživačke protokole”, ustvrdila je Johnson.

„I nastavit će koristiti tkivo pobačene djece u ispitivanju i proizvodnji, jer nemamo glas. Laici nemaju glas.”

Također je osporila razliku koju su biskupi napravili između cjepiva COVID-19 testiranih na fetalnoj staničnoj liniji pobačenih i onih proizvedenih ili razvijenih pomoću takve stanične linije.

„To je smiješno. Ako je abortus korišten u bilo kojem dijelu proizvodnje ili proizvodnje ovog cjepiva, Katolička Crkva trebala bi reći ne, mi ne želimo sudjelovati ni u jednom dijelu ovoga”, zaključila je Johnson.

Izvor: lifesitenews.com/quovadiscroatia.com