Crtež Djevice Marije nacrtan kredom prije 13 godina misteriozno se ponovo pojavio

Nikome nije jasno kako je crtež Djevice Marije na asfaltu mogao potrajati tako dugo...

U Meksičkom gradu Monterrey na jednom parkiralištu ponovo se nakon 13 godina pojavio crtež Djevice Marije nacrtan kredom. Njegovo podrijetlo isprva nije bilo poznato, ali nakon što su fotografije tajnovitog umjetničkog djela počele kružiti internetom, lokalne vlasti otkrile su da je nacrtana tijekom proslave nazvane Bella Vía.

Ono što je neobično je da je crtež kredom nastao za vrijeme festivala održanog 2007. godine, a nitko ne zna kako je mogao potrajati tako dugo ili kako ga nitko nije primijetio 13 godina, prenosi Oddity Central.

"Vjerovali li u čuda ili ne, pitanje je kako se ova slika ponovno pojavila 13 godina nakon nastanka?" napisao je direktor Sektora za kulturu općine Guadalupe Félix Palomo na Twitteru.

Fotografije crteža kredom otkrivene u općini Guadalupe počele su kružiti društvenim mrežama prošlog tjedna, a nedugo zatim ljudi su počeli posjećivati ​​to mjesto kako bi se i sami uvjerili, a neki su ostavili i upaljene svijeće i cvijeće u čast Djevice Marije.

Umjetnik koji ju je nacrtao 2007. godine navodno ju je ponovo posjetio i potvrdio da je riječ o istom crtežu napravljenom prije 13 godina. Umjetnikov identitet ostao je nepoznat.

Sad već poznata lokacija otad je ograđena i neprestano se zalijeva kako bi crtež bio vidljiviji. S obzirom na to da crteži kredom obično traju oko tri tjedna, ostaje misterij kako je i dalje vidljiv.

POGLEDAJTE I VIDEO:

Podsjetimo kako je nedavno u istom gradu kip Djevice Marije težak 10 tona i visok 12 metara koji je blagoslovio papa Ivan Pavao II nakon 10 godina izvirio iz rijeke nakon uragana koji ga je ponovo vratio.

odditycentral.com|MEDJUGORJE-INFO.COM

Označeno u