Čudo u bolnici: Beba spavala pored majke i vratila je u život

Velika Britanija: Holli (36), se borila za život. Srce joj je prestalo kucati. Bila je na aparatima. Onda su liječnici dozvolili da njezin sin spava na krevetu pored nje...

Holli Cheung (36), se borila za život u bolnici u Birminghamu nakon što je njezino tijelo napao rijetki virus koji je izazvao upalu srčanog mišića. Imala je zastoj srca i i oživljavali su je čak 45 minuta. Aparati su je držali na životu. Liječnici su razmišljali čak i o tome da joj presade srce.

A onda je suprug Jason na krevetu pored svoje supruge ostavio sina Jordana. Dok je dječačić star tri mjeseca spavao pored majke, njoj je srce počelo samostalno kucati.

- Ne znam da li je to bilo čudo, ali sestre su bile uvjerene da je. Drugi ljudi kažu da je to bila snaga majčinske ljubavi. Sigurna sam da mi je Jordan dao snage da ozdravim - kaže Holli.

Ona je u bolnici završila na Novu godinu. Onesvijestila se i otišla je liječniku. Iako je vjerovala da je samo umorna od brige za malenoga sina, ubrzo se pokazalo da je njezino stanje opasno. Deset dana je bila spojena na aparat, odnosno umjetno srce. U bolnicu je već stigao i tim za transplantacije. A onda su liječnici dozvolili malenom Jordanu da spava pored majke.

- Ne znam što se dogodilo te noći. Jedino što znam je da su liječnici došli drugi dan do moje postelje i ostali su zapanjeni jer je moje srce samo kucalo - ispričala je Holli, piše u četvrtak Metro.

Označeno u