Dirljiv trenutak u kojem beba po prvi put vidi svoje roditelje

Četveromjesečni Lepold Wilbur zbog okularnog albinizma ima oštećen vid.

Zbog toga stvari ne vidi jasno, nego ih opipava. Prije tjedan dana dobio je prve naočale i ugledao roditelje. Četveromjesečni Lepold Wilbur , rođen je s okularnim albinizmom i zbog promjena na očima ima oštećen vid. Riječ je o poremećaju koji zahvaća oko 20.000 djece, a osim na oči, utječe i na boju kose i kože.

Maleni Leo svijet oko sebe dosad nije vidio jasno pa je morao stvari opipavati. No prije tjedan dana mališan je dobio naočale, a time i priliku da po prvi put u svom kratkom životu vidi roditelje.

Tata David, snimio je dirljiv trenutak u kojem mama Erin stavlja naočale svom sinčiću, a on joj se oduševljeno smiješi kada pogledom prvi put uhvati njezino lice.

- Imao sam malo problema s držanjem kamere jer sam od sreće plakao. Bio sam preplavljen emocijama. Zaista je bilo nevjerojatno. Stvarno ne možete predvidjeti kako ćete se osjećati u trenutku kad se ovako nešto dogodi - kazao je otac.

Dodaje da se dječak sada puno češće smije i primjećuje ljude oko sebe.

- Voli svjetlo i obožava biti izvan kuće jer tamo može gledati zelenu travu i plavo nebo. Cijeli svijet sada vidi drugačije, ispričao je za Daily Mail ponosni tata.

Označeno u