Došao u noćni klub i rekao striptizeti: 'ISUS TE VOLI!' Provjerite kako je ona reagirala!

Bog sve okreće na dobro, onima koji ga ljube!

Jedna vrlo mlada djevojka B. bavila se striptizom. Radila je u noćnom lokalu gotovo svake večeri. Skoro potpuno naga plesala je na plesnom podiju pred muškarcima. Njezina majka bila je veoma žalosna zbog toga i molila je svećenika za pomoć.

Svećenik je za pomoć otvorio Bibliju. Pogled mu je pao na poglavlje Rimljanima 8,28 gdje je pisalo kako Bog sve okreće na dobro, onima koji ga ljube i koji se uzdaju u njega. No, potrebno je ponajprije biti zahvalan za sve, bez osvrtanja na trenutno stanje. Svećenik je majci objasnio da se ništa u suznoj dolini ne događa bez Božjeg znanja. Tražio ju je da bude strpljiva i ponizna, da čvrsto vjeruje i moli i da će Bog sigurno pomoći. Majka je svećenika poslušala te je sljedići dana žarko molila za obraćenje svoje kćeri.

Te iste večeri dogodilo se nešto čudesno. Jedan mladi gospodin prolazio je mračnom ulicom, ušao u noćni klub, otišao direktno do djevojke pogledao je u oči i rekao: "Isus te voli". S obzirom na to da je za vrijeme svog posla od raznih muškaraca čula mnogo pogrdnih i zlobnih riječi, ovako nešto ju je poprilično iznenadilo. Nije mogla izdržati a da ne pita mladića, zašto joj je to rekao. Prestala je plesati i sjela do njega upitavši ga, zašto?

Mladić je odgovorio: "Priznajem da sam neplanirano prolazio ovom ulicom te sam na poziv unutarnjeg glasa ušao u ovaj bar. I kad sam vidio što ti tu radiš, glas mi je rekao da ti kažem da te Isus voli. Još nešto ti želim poručiti, On ti želi darovati novi, pravi život. No, ti se sama trebaš za to odlučiti."

Djevojka je proplakala i suznim očima gledala mladića. Tiho, da ju nitko ne čuje rekla mu je: "Želim primiti taj dar!" Nakon te večeri djevojka više nije došla na svoje radno mjesto. Umjesto toga prihvatila je Isusa za svog spasitelja a time i novi život s kojim je rasla u Gospodinu. Bio je to odgovor na žarku, majčinu molitvu!