Gospin kip u Argentini navodno plače krvave suze, moguće i čudesno ozdravljenje

Čuda koja povezuju s Kipom Djevice Marije koji plače krvave suze u Argentini su moguća prema pisanju argentinskih medija

U kolovozu je portal Churcpop prethodno izvijestio da je u Argentini (grad San Jose de Metan) kip Blažene Djevice Marije Ruže Otajstvene navodno proplakao krvavim suzama. Međutim, opet je u vijestima objavljeno da kip navodno plače i to "po 38. put."

Pogledajte najnoviji videozapis u nastavku:

Rosana Mendoza Frias, majka četvero djece i vlasnica kipa, rekla je da kip Djevice Marije Ruže Otajstvene dobila na poklon nakon što je prije gotovo deset godina imala spontani pobačaj .

Izvijestila je argentinsku medijsku kuću Informatesalta da plačući kip povezuje njenu obitelj zajedno, budući da moraju surađivati kod primanja brojnih posjetitelja.

Rosana je istaknula da je kip također nedavno plakao punih sedam minuta dok je molila za svoju bolesnu majku i tvrdi da je došlo do nekoliko čudesa otkad je kip počeo plakati.

Jednoj je ženi potpuno nestao tumor veličine 8 centimetara, a jedan je policajac preživio tešku nesreću na dužnosti, unatoč lošim prognozama, kazala je Rosana za medije.

"Uvijek kažem ljudima koji dolaze ovdje da sve ovisi o njihovoj vjeri, a ne o nama, jer mi ne radimo ništa, samo im otvorimo vrata svoga doma tko dođe i traži da vidi", rekla je Frias za Informatesalta.

"Bog im može dati čudo kroz vjeru", istaknula je.

Frias je objasnila da nakon što su se fotografije pojavile na internetu o ovom navodnom plačućem kipu, samo 10 sati nakon, 7000 ljudi bilo je ispred kuće da bi vidjeli čudo. Sada imaju posebno mjesto za kip Djevice Marije u njihovom domu i nalazi se u staklenoj kutiji.

Kliknite ovdje da biste vidjeli SLIKE.

Frias je također rekla da se 30-tak ljudi pod vodstvom lokalnog svećenika okupljaju od ponedjeljka do petka kako bi se molili pred kipom Ruže Otajstvene.

Ovdje je izvorni videozapis plačućeg kipa iz kolovoza ove godine:

Napomena: Crkva se još nije službeno oglasila o ovom slučaju.