Messi razgalio navijače diljem svijeta

Leo Messi još je jednom osvojio mnoga srca diljem svijeta...

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi postigao je jedan od najljepših i najdirljivijih 'pogodaka' u svojoj karijeri. Usrećio je 5-godišnjeg Murtazu Ahmadija iz Afganistana, poznatijeg kao dječaka koji je osvojio internet noseći improvizirani dres argentinskog nogometaša napravljen od plastične vrećice. Messi je svom očito velikom navijaču, u suradnji s UNICEF-om, poslao dva potpisana dresa i loptu, te mu time ispunio san.


"Volim Messija, a na mom dresu piše i da on voli mene", rekao je presretni Ahmadi, koji je odmah pokazao svoje nogometne vještine pred kamerama i u svom novom dresu.

Podsjetimo, cijela ova priča o malenom dječaku iz Afganistana s plastičnom vrećicom na sebi s ispisanim Messijevim imenom na leđima krenula je u siječnju kada je na argentinčevom profilu fan Twittera osvanula njegova fotografija uz emotikon slomljenog srca.

Kasnije je dječak lociran, a njegov otac je ispričao cijelu priču.

"On jako voli Messija. Molio me da mu nabavim njegov dres, no onda sam mu morao reći da živimo u siromašnom selu, daleko od grada i da je jednostavno nemoguće kupiti dres. Plakao je danima dok mu brat Hamayon nije napravio dres od plastične vrećice. Prestao je plakati i postao je presretan".

I uistinu. Na prvoj fotografiji koja se pojavila na internetu Ahmadi presretan pokazuje na broj 10 na svom 'dresu'. No ta se sreća vjerojatno ne može ni usporediti s novom dozom kada je dobio pravi, potpisani dres od svog idola.

Hoće li se Messi i upoznati s malenim dječakom kako je bilo isprva najavljeno tek treba vidjeti...