"Moj snježni Krist": Svećenik napravio nevjerojatno snježno raspelo nakon zimske oluje u Madridu

Ovaj svećenik ugrijao je srca svojim umijećem rukotvorinom od snijega. Snijeg će se otopiti, ali Isus od snijega uvijek će biti živ u našim očima

Glavni grad Španjolske Madrid u petak navečer pogodila je snježna mećava kakava nije viđena 50 godina, nažalost, od posljedica iste su nastradale najmanje četiri osobe. Međutim, jedan je španjolski svećenik od ovog lošeg vremena napravio nešto predivno, piše Churchpop.

Otac Toño Casado napravio je divovsko raspelo od snijega. Na Instagramu je objavio nekoliko slika svojih nevjerojatnih umjetničkih djela.

Uz opis fotografija je napisao: „MOJ SNJEŽNI KRIST. Evo nekoliko slika ovog Isusa koji se rodio u tihoj zimskoj noći. Nježnim dodirima ruke koje su ga oblikovale uz pomoć moga prijatelja i susjeda Marila Montera, najljepše Lice postalo je istinito pred našim očima.

“Malo-pomalo topi se pred pogledom ljudi, jer voli sve i srce mu nije od leda. Da se brinemo o sebi. To Bog želi. Da ne povrijeđujemo jedni druge.

„Hvala ti, Mariló, za onu noć tišine i istine pred Crkvom koja želi biti dom za sve, mjesto na kojem napokon možeš osjetiti toplinu dobrih ljudi. "

"Snijeg će se otopiti, ali Isus od snijega uvijek će biti živ u našim očima", napisao je velečasni  na svom instagram profilu koji je pobudio u mnogima radost ugrijavši im srca u ovim hladnim i teškim danima.

Evo uvećanih fotografija:

snjezni-krist-2.jpg

snjezni-krist-1.jpg

snjezni-krist-3.jpg

snjezni-krist-4.jpg

snjezni-krist-5.jpg

snjezni-krist-6.jpg

snjezni-krist-7.jpg

snjezni-krist-8.jpg

Označeno u