Novi slučaj 'masovnih demonskih opsjedanja' dolazi iz Kolumbije i zahvatio je učenice dok su igrale igru 'Charlie, Charlie'

Ponovno se dogodilo – ovaj put u Kolumbiji

Dvadeset i dvije učenice, između 12 i 15 godina, ˝pretrpjele su masovna demonska opsjedanja˝ u subotu nakon partije 'Charlie, Charlie' igre, objavio je Mirror.
Video prikazan uz izvješće prikazuje učenice kako vrište, grče se i haluciniraju, a nekima se čak vidi i pjena na ustima.
Jedna djevojčica tvrdi kako je vidjela ˝muškarca u crnom˝, istu sliku su vidjeli i neki od učenika u Peruu koji su u svibnju ove godine pretrpjeli, kako su to lokalne vlasti nazvale, ˝masovna demonska opsjedanja˝.


U incidentu u Peruu, prenosi The Daily Mail, skoro 80 učenika Elsa Perea Flores škole pretrpjeli su napadaje.
U najnovijem incidentu u Kolumbiji video zapisi iz bolnice prikazuju djecu koja su prikovana na pod za vrijeme napadaja.
Izvještaji iz Caracol novinske agencije kažu kako su djevojčice igrale igru 'Charlie, Charlie' kada su se odjednom počele čudno ponašati, neke od njih su dobile napadaj, a neke su se onesvjestile.


Svu su djecu učitelji prevezli u Dom zdravlja. Medicinska ispitivanja provedena su za provjeru postojanja bolesti, intoksikacija ili uporabe halucinogenih tvari. No stručnjaci nisu uspjeli otkriti nikakve dosljedne zdravstvene probleme te su se, nakon nekog vremena, vitalni znakovi djevojčica vratili u normalu, kažu izvješća.
Najnovije izvješće dalje podupire teoriju poznatog svjetskog psihijatra Dr.-a Richarda Gallaghera koji je u nedavnom Washington Post članku rekao da je demonsko opsjedanje stvarnost i da raste broj slučaja ovog fenomena.


Gallagher, profesor kliničke psihijatrije na Medicinskom Fakultetu u New York-u, rekao je kako za razliku od većine njegovih kolega iz područja znanosti on vjeruje u postojanje duhovnog svijeta s vrlo mračnom stranom koja se prostire izvan našeg fizičkog svijeta.
U međuvremenu, o opasnostima igranja sve popularnije igre 'Charlie, Charlie' prvi put je prošle godine progovorio egzorcist odobren od strane Vatikana, prenosi Catholic News Agency.


Španjolski svećenik José Antonio Fortea rekao je kako takozvani Charlie Charlie izazov, pojednostavljena verija Ouija ploče, predstavlja realnu opasnost s obzirom da uključuje prizivanje duhova.
Igra uključuje dvije olovke i komad papira kako bi se stvorila improvizirana verzija Ouija ploče. Na papiru se nacrta mreža s četiri polja od kojih su dva označena s ˝da˝, a druga dva s ˝ne˝. Olovke su položene jedna na drugu u obliku križa.