"O MOJ BOŽE! POGLEDAJ TE PRSTIĆE" Ovo je trenutak kada je slijepa majka po prvi put ugledala svoju bebu

U dirljivom YouTube videu koji se proširio munjevitom brzinom, čuje se kako izgovara:'O moj Bože', dok drži malenog Aksela u bolničkom krevetu prvi put nakon poroda.

- Pogledaj te duge prstiće. Liči na nas. Predobar je osjećaj moći gledati svog supruga kako drži našeg sina - kazala je.

Beitz (29) koja živi u blizini Toronta kazala je za ABC News kako pati od Makularne degeneracije. Iako nije potpuno slijepa, u centru vidnog polja ne vidi, pa je svoju bebu ugledala uz pomoć tehnološke inovacije.

- Naočale eSight Eyewear koštaju 15.000 dolara i ne pokriva ih zdravstveno osiguranje, no Beitz ih je dobila zahvaljujući eSight's zakladi - kazao je Taylor West iz eSight'sa te dodao kako naočale snimaju video u stvarnom vremenu i prenose ga slijepoj osobi. Dosad ih koristi oko 140 osoba u Americi.

Ovo je bio prvi put u životu da je Beitz vidjela bebu.

- Po prvi put u životu ustvari vidim neku bebu i neodoljivo je to što je to upravo moja beba - kazala je.

Aksel sada ima šest tjedana i izvrsno se razvija, a Beitz kaže kako joj naočale koje je dobila na dan poroda puno olakšavaju stvari i brigu oko novorođenog djeteta, od kupovine u trgovini do obavljanja drugih zadataka koje bi bez pomagala bilo vrlo teško izvršiti.