Tata koji pleše ispred bolnice u kojoj se njegov sin liječi od leukemije postao hit

Chuck Yielding je tata 14-godišnjeg dječaka kojem je ranije ove godine dijagnosticirana akutna limfocitna leukemija. Kada je Chuck doznao da ne može biti s Aidenom tijekom kemoterapija, odlučio mu je na poprilično kreativan način pokazati da je uvijek uz njega. Čak i kada su fizički razdvojeni.

Naime, zbog pandemije koronavirusa samo jedan roditelj smije ostati s Aidenom dok se liječi. Zato su s njim poslali mamu Lori, koja je medicinska sestra u bolnici, a tata ih je trebao pričekati ispred, prenosi Index.

"Znate, jednostavno mi se nije svidjela pomisao da nisam tu", rekao je Chuck.

U travnju je Aiden, prvi put kad je otišao na liječenje, pogledao kroz prozor i vidio svog oca na parkiralištu. On je besramno prezentirao svoje najbolje plesne pokrete unatoč začuđenim pogledima prolaznika. Brzo je to postala tradicija. Njih dvojica sada komuniciraju telefonom, a Chuck i dalje svakog utorka pleše na parkiralištu.

"Doista se bori s bolovima u kostima i teško je ne moći ga dodirnuti i utješiti ga", ispričao je ovaj tata u razgovoru za Today: "Ali ono što mogu učiniti je da ga nasmijem."

Čak i ako ne pleše, odrađuje posao na laptopu i to smješten na stolici na travnjaku ispred bolnice. Sve što time želi je dati Aidenu do znanja da je uvijek uz njega.

Njegove plesne pokrete je na svom Facebooku podijelila i bolnica u kojoj dječak boravi, a snimka je pregledana više od 96 tisuća puta.

"Sjajan posao, tata! Njegova supruga i sin nikada neće zaboraviti ove trenutke", jedan je od oduševljenih komentara.

Za sada je Aidenova prognoza dobra, a obitelj kaže da liječnici koriste njegov slučaj kako bi naučili nove tehnike za liječenje djece s leukemijom. U međuvremenu, sve dok traje pandemija koronavirusa Chuck će nastaviti plesati kako bi podigao Aidenovo raspoloženje tijekom liječenja, prenosi CafeMom.

Označeno u