(VIDEO) ‘BOG JE DOBAR’: Predivni i hrabri Nick Vujičić postaje otac blizanki!

Nick je jedan od najpopularnijih svjetskih motivacijskih govornika koji se ne srami svoje vjere.

Nick Vujičić rođen je 1982. godine u Melbournu u Australiji s poremećajem poznatim kao sindrom tetra-amelia. Nakon borbe sa samim sobom i pokušaja samoubojstva odlučio je postati motivacijski govornik. Ono što je postigao u životu je jednostavno prekrasno i nadasve nadahnjujuće. Nakon Dejana Levija i  Kiyoshi Jamea Nick je u lipnju objavio radosnu vijest. Postaje opet otac, i to blizanki.

U svom je postu rekao: “Saznali smo nešto izvanredno! Hvala vam na nastavku molitve za rastuću obitelj! Bog je dobar!”

Video pokazuje  iznenađenje obitelji jer ultrazvuk otkriva blizanke. Nick je jedan od najpopularnijih svjetskih motivacijskih govornika koji se ne srami svoje vjere.

Naime, Nick je inspiracija svima kojima je potrebna pomoć pri izgradnji samopouzdanja. Te kako naučiti naučiti vjerovati drugima, kako razvijati međusobno podržavajuće odnose te kako skupiti snagu bez obzira na okolnosti u kojima se čovjek nalazi. Jedna prekrasna i snažna, hrabra osoba. Koja je odlučila stati negativnosti na kraj, zahvaliti se Bogu na svemu što mu je pružio i nastaviti motivirati druge ljude.

”Ako osjećate želju i žar da učinite nešto, i ako je to Božja volja, ostvarit ćete to. Moćna tvrdnja. Iskreno rečeno, sâm nisam uvijek vjerovao u to. Ako ste vidjeli neki od mojih govora na internetu, moja sreća, vidljiva na tim snimkama, posljedica je mojega puta. Isprva nisam imao sve što mi je bilo potrebno. Usput sam morao steći nekoliko važnih značajki. Shvatio sam da mi je za život bez ograničenja potrebno sljedeće:

– jak osjećaj svrhe
– nada, toliko jaka da je nije moguće prigušiti
– vjera u Boga i u beskonačne mogućnosti
– ljubav i prihvaćanje sebe takvoga kakav jesam
– stav koji stremi visinama
– odvažan duh
– spremnost na promjenu
– srce puno povjerenja
– žarka želja za mogućnostima
– sposobnost procjene rizika i smijanja životu
– poslanstvo služenja drugima prije svega”.