VIDEO Mladoženja pred oltarom iznenadio mladenku gestom zbog koje je zaplakala od sreće

Pripremite maramice, ovo će vas rasplakati!

Na dan kada se José Vitor Flach ženio svojom zaručnicom, logopedicom Cíntijom Bonfante Pereira, želio je taj dan učiniti što posebnijim. Tako se mladoženja dosjetio pozvati neke dodatne posebne goste na vječanje koji su potpuno osvojili njegovu buduću suprugu – i svakoga tko je pogledao video ovog događaja kojeg će mnogi pamtiti cijeli život, piše Aleteia.

Par je bio pred oltarom kada su se iznenada otvorila vrata, a povorka Pereirinih učenika s Downovim sindromom ušla je u crkvu i krenula prema oltaru. Flach se raznježio od radosti kad je ugledao male goste i svoju mladu preplavljenu osjećajima kada su njeni mladi učenici prilazili k njoj dok je nekoliko najmlađih oprezno upravljalo mini kabrioletom crvenim tepihom kako bi stigli do oltara.

Prekrasan trenutak otkrio je očiglednu ljubav koju Pereira ima prema svojim učenicima dok im se divi pri ulasku u crkvu. Dodatna ljepota ovog iznenađenja bila je to što su odjenuli svoja najljepša odijela i haljine u kojima su bili presimpatični..

„Veoma volim svoju profesiju i imati priliku vidjeti neku od svoje djece na ovaj poseban dan ostavilo me bez riječi . Emocije su me preplavile na način na koji sam mislila da moje srce neće moći podnijeti!” objasnila je Pereira za lokalne medije.

Logopedi najčešće provode dosta vremena sa svojim učenicima zbog kašnjenja u govoru i poteškoća u komunikaciji povezanih s Downovim sindromom. Iz svega ovoga vidljivo je da je bliska s njima i snažno se zalaže za one s posebnim potrebama, toliko da joj je fotograf na vjenčanju bio João Vicente, koji također ima Down sindrom, što je stimulativno za ostale.

Dopuštenje djeci da budu u centru pozornosti velikog dana ovog para koji su tek uplovili u bračnu luku pokazuje ono što je uistinu važno. Ovaj nevjerojatan način kojim su započeli bračni život sigurno će biti znak za mnoge sretne godina koje predstoje.

Prevela Magda Ivanov/medjugorje-info.com