VIDEO Tornado mu je uništio dom, a on je zapjevao Isusu

Kuća mu je bila u ruševinama a Jordan Baize je mirno svirao na svom oštećenom klaviru.

Nakon razornih tornada u Kentuckyju prošlog vikenda, mnogi su ljudi ostali pokušavajući spasiti ono malo stvari koje su ostale od njihovih domova koje više nisu nudile utočište, piše Aleteia.

No Jordan Baize iz Kentuckyja odlučio je da će u tom kaosu pronaći mir svirajući na klaviru i pjevajući hvalu Isusu koja nikad do sad nikad nije zvučala tako snažno

Ovaj je dirljiv potez snimila njegova sestra, pa je Ameriku obišla potresna snimka muškarca kako svira usred porušenog doma. Naime, Whitney Brown, pomagala je bratu u čišćenju kuće i u jednom trenutku je ugledala, a zatim i snimila ovu scenu.

Na Facebooku je objasnila kako je brat otpjevao pjesmu „Ima nešto u tom Imenu“. Dodala je: „Oko njega je sve bilo uništeno. Klavir je imao oštećenja od vode, nedostajale su mu tipke, a on nije znao da snimam, ali je ipak koristio svoj dar da proslavi svog Boga na najbolji način koji je znao…“.

Odvojite trenutak za uživanje u Braizeovoj pjesmi koja nas podsjeća da u našim najgorim trenucima možemo pronaći utočište u Isusovoj ljubavi, a On će nam dati snagu da nastavimo dalje. Pogledajte VIDEO u nastavku:

Označeno u