KAKAV PODVIG! Fra Ivo skočio na svoju župu

Stvarnost pastorala dobro je vidjeti iz različitih perspektiva. Međutim, neki odu i korak dalje. Fra Ivo Tadić odlučio je svoju župu vidjeti i iz one nebeske perspektive pa je prvi put u životu skočio padobranom iznad župe u kojoj djeluje

Dvojica svećenika iz Bosne i Hercegovine odvažila su se nedavno skočiti padobranom. Radi se o fra Ivi Tadiću, fratru porijeklom iz Rame na službi u Australiji i fra Damiru Paviću, tajniku Bosne Srebrene iz Sarajeva, piše Nedjelja.ba

Malo tko bi se za takvo što odvažio, no njih dvojicu strah nije zaustavio. Fra Ivo je župnik u Wollongongu za kojeg kaže da je najljepše mjesto za skakanje u Australiji.

fra-ivo-tadic-1.jpg

Foto: Nedjelja.ba

"Naravno da sam se bojao - trebalo mi je 10 godina da se odlučim. Da nije bilo kolege iz Sarajeva ne bih ni ja skakao. On je pristao skočiti, pa rekoh kad ti smiješ, onda ću i ja", prenosi ramski-vjesnik.ba fra Ivine prve dojmove.

Inače, fra Ivo je poznat i iz dokumentaraca o zaustavljanju tenkova u Pologu kod Mostara, jer je upravo on kao 19-godišnji bogoslov i ročnik tadašnje JNA upravljao jednim od vozila. Svi su ga tada u čudu gledali kad je sa ženama zapjevao “Zdravo Djevo”.

Označeno u