Narod koji vrijeđa Božji Zakon ne može se nadati blagoslovu od Gospodina

Nastao je veliki skandal, ali i velika obeshrabrenost, nakon što se saznala vijest o gala događaju koji je predsjednik Donald J. Trump organizirao za otvoreno homoseksualne pristaše Republikanske stranke.

Ovo podržavanje LGBTQ ideologije još je ozbiljnije ako se uzme u obzir da je samo dva dana prije, Joe Biden potpisao “Zakon o poštivanju braka” koji priznaje pravnu valjanost takozvanih homoseksualnih brakova u Sjedinjenim Državama, što je u suprotnosti s Prirodnim Zakonom i također Božji zakon.

Demokratska stranka je potpuno antikršćanska i tvrdoglavo odlučna u provedbi globalističke agende Novog svjetskog poretka. S druge strane, Republikanska stranka bezobzirno teži manjini glasača koji se odaju životnim stilovima koji su protivni Božjim Zapovijedima i općem dobru. Američki katolici nalaze se danas u nemogućoj situaciji da ih zastupa politička klasa koja se otkriva kao potpuno nesposobna zastupati i izražavati katolička uvjerenja u moralnim i vjerskim pitanjima.

To izaziva nezadovoljstvo birača, što se pridodaje izbornim prijevarama i skandalima koji se pojavljuju oko cenzure medija i manipulacije izbornim konsenzusom.

Do sada su određeni aspekti političke platforme Republikanske stranke bili u određenoj mjeri zanemareni zbog mnogo ozbiljnije prijetnje koju je utjelovila Demokratska stranka. Ali sada je očito da je djelovanje duboke države kontaminiralo cijelu političku elitu bez razlike, pa čak i Donalda Trumpa, koji se do sada činio izvorom nade za budućnost Sjedinjenih Država.

Narod koji vrijeđa Božji Zakon ne može se nadati da će biti blagoslovljen od Gospodina, a oni koji podržavaju grešan način života trebali bi misliti na Sud koji ih čeka, a ne ugađati onima koji su pokvareni u proračunatom nastojanju da dobiju glasove. Ova nonšalancija u političkom djelovanju republikanaca nije manje štetna od otvorenog protivljenja višegodišnjem učiteljstvu Crkve od strane demokrata.

Potičem američke katolike da mole, moleći Gospodina da prosvijetli političare zdravih načela, potičući ih da se hrabro i predano bore za obranu Prirodnog zakona i Božjih zapovijedi.

+ Carlo Maria Viganò, nadbiskup,

bivši apostolski nuncij u Sjedinjenim Američkim Državama, prosinca 2022

quovadiscroatia.com

Označeno u