Gospino ukazanje Mirjani, 2.1.2017. (Video)

Tijekom jutrošnjeg ukazanja Mirjani kada Gospa svakog drugog u mjesecu daje poruku, nije se dogodilo ništa neuobičajeno što bi inače odvratilo pozornost hodočasnicima. Ako vidjelica Mirjana nije trepnula okom, ni mi se kao Gospini suradnici ne bi trebali uzrujavati. Na nama je da molimo i da upiremo svoj pogled prema Njoj.

Znamo da je molitva lijek za svako zlo i da pakao dršće na spomen Imena Marijinog. Snimka Gospinog ukazanja na kojoj se čuje vriska, psovanje, režanje i ostale manifestacije demona... plijeni pažnju mnogih, ali oni koji su istinski spoznali snagu Isusove riječi znaju da je strah i bilo kakva uznemirenost djelo Zloga. Demonska opsjednuća i posjednuća iznimno su rijetka, međutim kako se okultizam i razne duhovne prakse šire svijetom, pod neprestanim udarom zla, ljudi koji su pretežno vjernici isprobavaju svakakve vidove duhovnosti ne shvačajući koliko ozbiljno to može naškoditi duhovnom životu. Nažalost, postajemo svjedoci sve brojnijim opsjednućima i pozivamo na molitvu da ih ruka Svemogućeg otrgne iz ralja zla.

Znamo da Sotona mrzi Blaženu Djevicu Mariju i da će pokušati sve da nas odvrati od Nje. Znamo da Zlo u dodiru sa svetim i blagoslovljenim ispovljava svoju mržnju i agresiju. Vicka nam stoga preporučuje da uvijek uza se imamo nešto blagoslovljeno, bilo križić, bilo medaljicu, jedan mali znak kako bismo se što lakše mogli obraniti od sotone. Krunica u ruci najbolje je oružje protiv Sotone.

Neprijateljstvo ja zamećem između tebe i žene, između roda tvojeg i roda njezina: on će ti glavu satirati, a ti ćeš mu vrebati petu (Postanak 3,15)

Ovom videu apsolutno nije bila namjera da ukaže na nešto što bi se moglo krivo protumačiti, već staviti Gospinu poruku kao jedinu vrijednu pažnje i razmišlljanja. Nijedan video snimljen s naše strane ne traži nikakvu čudesnu potvrdu međugorskih zbivanja, ne teži općem priznavanju autentičnost ukazanja, niti ovakva zbivanja uzima kao dokaz vjerodostojnosti. Dovoljno nam je što je Gospa s nama. Svi mi koji smo upoznali međugorsku duhovnost, znamo da su ovo svakodnevne pojave u kojima treba ostati miran i biti sjedinjen u molitvi s vidiocima, s Gospom i cijelom zajednicom.

Označeno u