Nevjerojatan dokaz o Božjem postojanju unutar ljudskog tijela

Mnogi smatraju da se znanost i religija međusobno isključuju, no kada zaista sagledamo sve aspekte znanosti, posvuda postoje nepobitni dokazi o Božjem postojanju.

Od samog svemira nad našim glavama do čuda života, Njegovi su otisci prstiju jasni u svakoj stvari…, a postoji i dokaz u samom genetskom kodu naših tijela. Pastor iz Atlante Louie Giglio bio je jedan od prvih koji su otkrili ovo čudo koje zaista morate pogledati da biste vjerovali.

Laminin

Ovo čudo koje se nalazi u našem genetskom materijalu vrlo je neočigledno. To je tek jedna jednostavna proteinska molekula od desetke tisuća koje se nalaze u našem tijelu. Kada se stanice organiziraju u određene molekularne strukture, to određuje koji će tip proteina biti.

Svaki protein ima drukčiju svrhu. Međutim, što se tiče laminina, on ima ključnu ulogu u našim tijelima. Toliko ključnu, da bismo bez njega prestali postojati. Što je to što laminin čini toliko posebnim? To je molekula za povezivanje stanica koja je organizirana u posebnu strukturu i koja daje upute stanicama koje zadatke moraju obavljati u tijelu. Drugim riječima, doslovno povezuje sve membrane vaših stanica skupa. To je ljepilo ljudskog tijela, no ima i nešto posebnije glede laminina… i to ćete morati vidjeti da biste povjerovali.

Pogledajte laminin

Podsjeća li vas na što? Ljepilo našeg tijela ima savršenu sličnost sa samim simbolom našeg Tvorca. Križ našeg Spasitelja. Ako vas ovaj znanstveni prikaz ne uvjerava, pogledajte samo što je iduće.

laminin.jpg


Božje ljepilo

Ovo je stvarna slika elektronskog mikroskopa proteinske molekule laminina. Kako je naš Bog velik! Bog ništa ne čini bez razloga. Samo ljepilo koje drži naše tijelo na okupu u obliku je križa.

Pretkazanje Kristovo

Bog se čak koristi svojim riječima da bi nam ukazao ovo znanstveno čudo. U pismu koje je Pavao napisao Kološanima stoji: „Koji je slika Boga nevidljivoga, prvorođeni prije svakoga stvorenja; Jer je u njemu sve stvoreno, što je na nebu i na zemlji, vidljivo i nevidljivo, bilo prijestolja, ili gospodstva, ili poglavarstva, ili vlasti: sve je po njemu i za njega stvoreno. I on je prije svega, i sve postoji u njemu.”