Dirljiv prikaz predaje djeteta majci iz ruku Nebeske Majke oduševio, umjetnica svjedoči: "Najprivilegiraniji poziv žene je da bude majka"

Slika umjetnice Cathie Garner iz Utaha, postala je viralna na društvenim mrežama zbog zadivljujućeg prikaza djetetova putovanja iz duhovnog svijeta, prelazeći kroz veo vječnosti u prolaznost.

Slika pod nazivom "Majka majci" privukla je veliku pažnju i može se interpretirati na različite načine.

U videozapisu na Youtube o poruci koja stoji iza slike, Garner priznaje da ni ona isprva nije shvatila puni značaj djela. Međutim, nakon nekog vremena, zaključila je da se to može lako protumačiti na dva načina. Ona kaže da se slika može vidjeti „kao da je beba prenesena na zemlju, ili kao kad je beba prenesena u nebo.“ Kao rezultat toga, slika je bila utjeha za majke koje su izgubile djecu tijekom djetinjstva. Druge žene su navele da ih umjetničko djelo također podsjeća na postupak usvajanja, pri čemu porodilja stavlja dijete u naručje posvojiteljice.

majka-majci-slika.jpg

Photo: youtube

Donosimo nekoliko komentara koji upućuju na nježne emocije koje je slika izazvala:

Nikad me više nije dirnulo umjetničko djelo. Djeca su me pitala zašto plačem ... Ovo je najljepša slika koju sam ikad vidjela. Hvala vam. Ovo je bilo božansko nadahnuće. Bila sam na obje strane ovoga. "

"Još uvijek mi je knedla u grlu kad je pogledam."

Tako lijepa i puna istine! Ovo je nebesko umjetničko djelo! "

"Također vidim prikaz usvajanja u ovome! LIJEPO!!"

Majke koje se nikad neće susresti, jedna povjerava svoje dijete drugoj. Tako simbol vela dobiva viši smisao "

Katie u svom videu objašnjava da je nastojala stvoriti umjetničko djelo koje točno prikazuje jedinstvenu ulogu žene, kako su to naglasili moderni proroci: "Obitelj je vječna, a najsvetiji i najprivilegiraniji poziv žene je da bude majka."

Drugi aspekt slike koji je privukao najveću pažnju ljudi je duhovni način prema kojem je Nebeska Majka uključena u proces rađanja. Garner priznaje: "Vjerujem da je uloga naše Nebeske Majke bila i jest da nas odgaja." Ona dalje napominje da je Nebeska Majka "tu da nas podrži ... dok mi odgajamo svoju djecu."

Konačno, „Majka majci“ je umjetničko djelo koje nije samo ugodno oku, nego govori o važnim vječnim istinama o svetosti majčinstva, kako na nebu tako i na zemlji.

majka-majci-slika-1.jpg

 medjugorje-info.com/Erika Radovic

Označeno u