Fotografija bračnog para odvojenog 7000 milja raznježila internet

Kažu da slika govori više od riječi. Nama je ova fotografija oca u vojnoj odori s ispruženim rukama prema njegovoj prelijepoj trudnoj supruzi oduzela dah.

Društvenim mrežama proširila se fotografija trudnice i vojnika koji su kilometrima udaljeni jedno od drugoga. Dio neizmjerne radosti kod zajedničkog čekanja prvog djeteta kroz devet mjeseci dijeljenja posebno značajnih trenutaka poput: rastućeg trbuha, ritanje bebe, razmišljanja o novoj zajedničkoj budućnost, dragocjeno je vrijeme svakog para. No, što se dogodi kada par mora proživjeti trudnoću odvojen oceanima, kontinentima i vremenskom razlikom?

vojnik-trudnica-2.jpg

U tom slučaju moraju biti kreativni poput para iz Teksasa - Nicole i Wesley Bedwell, vojni bolničar za američku ratnu mornaricu - koji su svoju kreativnost pokazali na trudničkim fotografijama.

vojnik-trudnica-3.jpg

Odvojenost od obitelji sastavni je dio njegovog posla a fotografkinja Traci Lynn Fugitt pomogla im je uhvatiti trenutke trudnoće s oba roditelja za njihovu buduću kćer Pyper unatoč tome što joj je tata u Japanu.

vojnik-trudnica-1.jpg

“Nicole je bila uznemirena što je Wesley poslan u Japan te smo odlučili da i on mora biti na fotografijama”, rekla je Fugitt za ScaryMommy.com. Nicole je potom nagovorila supruga da pozira s ispruženom rukom kao da dodiruje njezin trbuh. Sliku je poslala Fugitt koja ju je spojila sa slikom na kojoj je Nicole.

Iako je mogla Wesleyja dodati na fotografiju na kojoj je Nicole, odlučila je staviti dvije slike jednu pokraj druge kako bi time pokazala da se nalaze na različitim mjestima, na različitim kontinentima. Kao rezultat nastala je predivna i vrlo dirljiva fotografija koja nas je prisjetila na one koji su u vojsci i propuštaju neke od ključnih obiteljskih trenutaka.

vojnik-trudnica.jpg

No, kada se Nicole zakomplicirala trudnoća, liječnici su odlučili da je najbolje da je porode čim prije. Nicole je cijeli dan provela na telefonu pokušavajući pronaći avionski let za Wesleya. Srećom, Wesley je stigao kući na vrijeme da malenoj Pyper poželi dobrodošlicu u obitelj iako je na svijet došla nekoliko tjedana ranije. S njima je proveo tri predivna dana koja će ga zasigurno pratiti gdje god pošao.

Fugitt je ovjekovječila i prve trenutke malene Pyper prije nego li se Wesley vratio u službu. Sigurni smo da će Pyper, kada naraste, osvrnuti na ove fotografije i cijeniti žrtvu svojih roditelja.

Dobro jutro!

Obitelj Bedwell, dan Pyperina rođenja

Pyper je odlično, preseljena je u privatnu sobu s roditeljima u bolnici! Gotovo da je bez cjevčica (diše samostalno, a uskoro bi je trebali skinuti i s terapije) i svakim danom je sve bolje. Wesley provodi dragocjeno vrijeme s obitelji. Napreduju iz dana u dan, imajte ih u svojim mislima. Nadamo se da će stići kući na vrijeme da je slikamo s njezinim tatom!

Preveo i priredio medjugorje-info.com

Označeno u