Na proljeće postaju roditelji 11 dječaka i 11 djevojčica

Stiže im 22. dijete a uskoro postaju baka i djed

Sue Radford, 44, i njen suprug Noel, 48, prvo dijete dobili su prije trideset godina, a na proljeće očekuju svoje dvadeset i drugo dijete, što ih čini najvećom obitelji u Velikoj Britaniji. No, ova godina za njih je još posebnija jer postaju baka i djed po četvrti put, piše Daily Mail.

Otkrili su da im stiže djevojčica, čime će na proljeće biti roditelji 11 dječaka i 11 djevojčica.

Njihov najstariji sin Chris ima 30 godina, a najmlađe dijete iščekuju u travnju ove godine. Iako su Sue i Noel odlučili da će im dvadeseto dijete biti posljednje, njihova obitelj i dalje raste. Njihov život je užurban, a svaki tjedan za hranu moraju izdvojiti oko 3200 kuna te svaki dan provedu barem tri sata pospremajući kuću kako bi bila čista i uredna. Njihove kućanske obaveze nikad ne staju, a na kraju svakog tjedna operu oko osamnaest kilograma odjeće.

obitelj-radford-naslovna.jpg

Foto:instagram

Uvijek traže načine na koje će uštedjeti novac, ipak njih jedan odlazak u kino košta oko šesto kuna, ali teško je kada ih je toliko puno. Sue je rekla: “Pokušavamo uštedjeti svaki novčić, ali teško je pronaći popuste jer su obiteljske ulaznice za dvoje odraslih i dvoje djece, a nas ima malo više.” Iako imaju svoju veliku obitelj, Sue i Noel uvijek su presretni kada dobiju novo unuče, a sada su podijelili na društvenim mrežama. Njihova objava izazvala je velike reakcije, a i druge obitelji podijelile su svoja iskustva s velikom obitelji.

obitelj-radford-1.jpg

Foto: instagram

“O moj Bože! Imamo jedanaestoro djece, svi su mlađi od 12, i moj suprug i ja uvijek se šalimo kako su najbolji dio svi unuci koje ćemo imati. Ovo je tako uzbudljivo”, napisala je jedna korisnica. Drugi su znali da će joj iskustvo pomoći u odgoju: “Čestitam i želim ti sve najbolje tijekom trudnoće. Znam da ćeš biti odlična mama sa svime što su te roditelji naučili.”

Označeno u