Video dječaka kako pjeva djetetu bratu s Downovim sindromom dotaknuo milijune ljudi

Ljubav ne broji kromosome. Njihovi roditelji odabrali su život!

Nicole Powell objavila je video snimku svog sina Raycea kako pjeva svome mlađem bratu Trippu koji je rođen s Down sindromom. Nije mogla ni zamisliti da će ovaj svakodnevni trenutak osvojiti milijune srca diljem svijeta, piše Aleteia.

U videu možemo vidjeti kako Rayce pjevuši Trippu nježno ga držeći u naručju:

"Potrošio bih 10.000 sati i još 10.000 ako je toliko potrebno da upoznam tvoje srce. Možda nikad ne uspijem, ali trudit ću se. Voljet ću te 10.000 sati ostatka svog života"

Pjesmu u originalu izvode Dan + Shay i Justin Bieber a zove se „Deset tisuća sati“ te se sasvim uklopila u ovu priču o ljubavi koja se odvija u životu ove prekrasne obitelji koja je nedavno predstavljena u njihovom lokalnom večernjem informativnom programu. Njihova priča o bratskoj ljubavi i roditeljima kojima su liječnici predložili pobačaj a koji su umjesto toga odabrali život obišla je svijet.

"Ljubav ne broji kromosome", kaže Nicole istaknuvši kako je ovaj glazbeni trenutak u njihovoj obitelji svakodnevna pojava: "To je način na koji se povezuju."

Snimka je objavljena na Facebooku prošlog tjedna, video je sada pogledan više od milijun puta, a mudrost velikog brata Raycea dotakla je mnoge poukom koju je ostavio.

Bebin otac, J.J. Grieves, koji se također pridružio razgovoru: "Potrebno je malo više vremena za učenje i malo više brige i više ljubavi, ali nije li to ono što svima zapravo treba?"

"Voljela bih da mogu odgovoriti na sve komentare, Rayce i Tripp su se družili i bili u u vezi još dok mi je bio u trbuhu! Hvala svima što volite moje slatke dečke" - zahvalila je majka na svom Facebook profilu

Prevela Erika Radovic|Medjugorje-info.com

Označeno u