ZA MUŠKARCE Pridruži se tisućama muškaraca u molitvi i postu za svoju suprugu!

U braku si i želiš zahvaliti Bogu na darovanoj ti supruzi?

Zaručen si i svojoj zaručnici želiš pokazati koliko je cijeniš? Ili si pak slobodan i želiš se već sada utjecati Gospodinu za svoju buduću suprugu?

Facebook stranica “Muževni budite”, zamišljena kao početak projekta kojem je cilj buđenje katoličkih muškaraca i osvješćivanje njihovih uloga kralja, proroka i svećenika koje su primili krštenjem, objavila je poticaj na molitvu i post za (buduće) supruge:

U braku si i želiš zahvaliti Bogu na darovanoj ti supruzi? Zaručen si i svojoj zaručnici želiš pokazati koliko je cijeniš? Ili si pak slobodan i želiš se već sada utjecati Gospodinu za svoju buduću suprugu?

Bilo kako bilo, sljedeće srijede (7. kolovoza), a tako i svake prve srijede u mjesecu, pridruži nam se u zajedničkoj molitvi i postu za naše (buduće) supruge. Malom žrtvom i odricanjem jednom mjesečno isprosi od Boga velik blagoslov na svoj (budući) brak ili vezu, a za svoju (buduću) ženu ili zaručnicu duhovni rast te njeno emocionalno, duševno i fizičko iscjeljenje.

Sve što trebaš jest javiti se na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i prije svake prve srijede u mjesecu na mail će ti stići osobni podsjetnik na predviđeni post, prigodni biblijski citat i njegovo razmatranje te molitva za (buduću) suprugu.

Pridruži se s nama tisućama muškaraca u svijetu koji na isti dan također mole i poste za najveći dar od Boga – svoje supruge. Budi i ti duhovni stražar svoje (buduće) obitelji. Ljubi svoju (buduću) ženu kao što je Krist ljubio Crkvu i sebe predao za nju.

molitva-i-post-za-supruge.jpg

hkm.hr

Označeno u