Snaga vjere u ljubav njegove supruge probudila ga je iz kome

Samo sedam mjeseci nakon što su se vjenčali,  Matthew i Danielle Davis doživjeli su najveći test svoje ljubavi.

Matthew je doživio prometnu nesreću, nakon koje je pao u komu. Liječnici su joj rekli da ga skine s aparata, jer mu nije bilo spasa.

Prometna je nesreća bila toliko strašna da je pravo čudo kako je Matthew uopće ostao živ. Mogućnost da se probudi iz kome gotovo nije postojala. Liječnici su Danielle savjetovali da ga pusti da umre.

danielle-davis1.jpg


“Doktor mi je nacrtao na ploči i objasnio kako se 90 posto ljudi u njegovom stanju nikada ne vrate iz kome. Rekao mi je i da bi, kada bi se radilo o njemu, on od svoje obitelji očekivao da ga skinu s aparata”, rekla je Danielle.

danielle-davis2.jpg


Ona je to odbila.

Mjeseci su prolazili, a Danielle je odlučila svojeg muža prebaciti iz bolnice kući. Odlučila je sama se brinuti za njega i nikada nije odustala od uvjerenja da će se on ponovno probuditi.

Nakon tri mjeseca u komi, čudo kojemu se Danielle toliko nadala se i dogodilo. Matthew se probudio, ali su posljedice bile ozbiljne. Matthew nije mogao hodati, govoriti, nije znao tko je Danielle niti kako se on zove. Niti tada ona nije odustajala. Oporavak je bio težak, ali uspješan.

daniele-davis3.jpg


Četiri godine kasnije Matthew može normalno govoriti, kretati se, vratile su mu se sve moždane i tjelesne funkcije.

“Da nije bilo tebe danas ne bi bilo mene”, rekao je Matthew koji je beskrajno zahvalan Danielle što nikada nije od njega odustala.

danielle-davis4.jpg


Čini se kako je ova žena, kada mu je obećala da će biti uz njega “u dobru i u zlu” to doista i mislila.

Pogledajte i video prilog:

Označeno u