FOTO: Održana 'Večer dobrote, prijateljstva i pjesme'

Sinoć je u Donjoj Blatnici na prostranom platou ispred crkve svetog Franje s početkom u 20.30 sati održan veliki humanitarni koncert pod nazivom 'Večer dobrote, prijateljstva i pjesme', kojeg već četvrtu godinu zaredom u svom rodnom mjestu sa svojim Blatničanima i priajteljima priređuje Mate Bulić.

Kao i prijašnjih godina i ove godine ovaj događaj u Blatnicu je privukao tisuće posjetitelja iz cijele Hercegovine, Hrvatske, Bosne i dijaspore, a na koncertu su se okupila i brojna poznata imena iz društvenog, političkog, crkvenog i kulturnog života Hrvata u BiH i RH, a sve kako bi kupnjom ulaznica podržali ovu dobrotvornu akciju.

U Blatnici nastupili: Rock grupa Nešto Između, Miroslav Škoro, Opća opasnost, Grupa Dalmatino, Donna Andrijašević, , Alen Nižetić, Matija Vujica, Jozo Vučić, Zoran Begić, Grupa Gabriel, Klapa Trebižat, Lucija Šarić,  i naravno domaćin Mate Bulić.

Uz njih u jednom trenutku na binu je izišla i poznata hrvatska manekenka i bivša Miss Hrvatske Anica Kovač koja je otpjevala jednu pjesmu u duetu sa Jozom Vučićem.

U Blatnicu je na druženje stigao i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović. Fešta je trajala do dugo u noć a organizatori su najavili početak priprema za novi koncert otprilike za godinu dana na istom mjestu. Fotogaleriju s koncerta možete pogledati OVDJE