Sadržaj s oznakom: Humanitarni koncert

Sinoć je u Splitu, u prepunoj velikoj dvorani Gripe, održan veliki koncert "Srce za Ugandu", s plemenitim ciljem za otvaranje nove misije u Ugandi.

Nakon dvije godine, 8. kolovoza 2022. s početkom u 20 sati ponovno će se održati 9. humanitarni koncert “Blatničke note dobrote”, kojega sa svojim Blatničanima organizira Mate Bulić. Koncert će se kao i prijašnjih godina odvijati na platou ispred crkve u Donjoj Blatnici.

Alan Hržica najavljuje veliki duhovni spektakl i poziva Splićane da se odazovu u što većem broju

Prvi ponedjeljak u kolovozu rezerviran je za šesti po redu humanitarni koncert „Blatničke note dobrote“, hercegovački događaj godine kojega Mate Bulić sa svojim blatničanima priprema na platou ispred crkve sv. Franje u Blatnici, a sve pod visokim pokroviteljstvom predsjedatelja Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića.

Prijatelji su anđeli, koji nas dižu na noge, kada naša krila zaborave letjeti. O njima se ne priča, malim ljudima koji mijenjaju ovaj svijet, o kojima njihova djela govore najviše.

Sinoć je u Donjoj Blatnici na prostranom platou ispred crkve svetog Franje s početkom u 20.30 sati održan veliki humanitarni koncert pod nazivom 'Večer dobrote, prijateljstva i pjesme', kojeg već četvrtu godinu zaredom u svom rodnom mjestu sa svojim Blatničanima i priajteljima priređuje Mate Bulić.

Sutra, u ponedjeljak, 10. kolovoza, na prostranom platou ispred crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici s početkom u 20.30 sati održati će se veliki humanitarni koncert naziva 'Večer dobrote, prijateljstva i pjesme', kojega već četvrtu godinu zaredom u svom rodnom mjestu sa svojim Blatničanima pripređuje Mate Bulić.

Za točno deset dana, u ponedjeljak 10. kolovoza na platou crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici održat će se Veliki humanitarni koncert naziva 'Večer dobrote, prijateljstva i pjesme'.