Na Večer dobrote, prijateljstva i pjesme stižu na tisuće posjetitelja

Sutra, u ponedjeljak, 10. kolovoza, na prostranom platou ispred crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici s početkom u 20.30 sati održati će se veliki humanitarni koncert naziva 'Večer dobrote, prijateljstva i pjesme', kojega već četvrtu godinu zaredom u svom rodnom mjestu sa svojim Blatničanima pripređuje Mate Bulić.

Sada već tradicionalno na koncert će pristići veliki broj posjetitelja iz cijele Hercegovine, Dalmacije, Bosne i Dijaspore, a uz mnoštvo mladih, na koncertu će se okupiti i brojna poznata imena iz društvenog, političkog, crkvenog i kulturnog života Hrvata Herceg Bosne i Hrvatske, kako bi kupnjom ulaznica podržali ovu dobrotvornu akciju.

Svi oni će zajedno zapjevati s najpoznatijim imenima domaće estrade, a u Blatnicu sutra stižu: Marko Perković Thompson, Opća opasnost, Mejaši, Grupa Dalmatino, Alen Nižetić, Siniša Vuco, Matija Vujica, Jozo Vučić, Zoran Begić, Grupa Gabriel, Klapa Trebižat, Lucija Šarić, Rock grupa Nešto Između i naravno domaćin Mate Bulić. Uz njih, fešta koja će trajati do dugo u noć je zajamčena!

Organizaciju ovog koncerta ne bi bilo moguće provesti bez mnogo dobrih ljudi koji su uložili svoje dragocjeno vrijeme i trud kako bi sve bilo spremno na vrijeme, a zahvaljujući njima sutra ćemo svi zajedno moći uživati u još jednoj nezaboravnoj večeri dobrote, prijateljstva i pjesme.

Iz Organizacijskog odbora pozivaju sve ljude dobre volje, naše Brotnjake, prijatelje iz susjednih općina i gradova da dođu u Blatnicu, a kupnjom ulaznice u vrijednosti od 10 KM izravno ćete pomoći onima koji se nalaze u potrebi. Naime, svih proteklih godina Organizacijski odbor humanitarnog koncerta je pomagao različitim udrugama i ustanovama, a tako će dio ovogodišnjeg prihoda biti doniran Rehabilitacijskom centru Sveta Obitelj u Mostaru. 

Nema sumnje kako će Donja Blatnica sutra biti centar Hercegovine gdje će se sliti tisuće posjetitelja, a prema svim najavama ovaj humanitarni koncert će biti najposjećeniji događaj ovog ljeta uopće.

Ulaznice za koncert po cijeni od 10 KM mogu se nabaviti u župnom uredu Čerin, Župnom uredu Međugorje, Clubu Deep Čitluk, na Info-pultu Mepas Malla, u knjižari Logovita u Mostaru, na Kiosku Rondo Mostar, kao i na štandovima na dan koncerta u Donjoj Blatnici.

Početak programa je u 20:30 sati. Vidimo se u Donjoj Blatnici!