NAJAVA: 9. Humanitarni koncert “Blatničke note dobrote”

Nakon dvije godine, 8. kolovoza 2022. s početkom u 20 sati ponovno će se održati 9. humanitarni koncert “Blatničke note dobrote”, kojega sa svojim Blatničanima organizira Mate Bulić. Koncert će se kao i prijašnjih godina odvijati na platou ispred crkve u Donjoj Blatnici.

Ovo je svojevrsni povratak kralja dobre zabave, kako ga naš narod voli nazvati, nakon životne bitke koju je izborio u proteklom razdoblju. Pjevač Mate Bulić kaže kako je koncert ujedno njegova zahvala svima na podršci koju su on i obitelji dobili u teškim životnim trenutcima, koji su sada hvala Bogu iza njega.

Prema najavama u Blatnicu stižu Dražen ZečićOpća opasnostVatraDalmatinoStjepan Jeršek ŠtefŠima JovanovacAntonija ČerkezIvana MarićJozo Vučić… a biti će i još nekih iznenađenja.

Dio prihoda od prodanih ulaznica organizatori su namijenili za izgradnju senzornog parka za djecu s poteškoćama u razvoju u Rehabilitacijskom centru sv. Josip u Potpolju, a koji je u izgradnji pokrenulo Upravno vijeće udruge “Susret“. Kupnjom ulaznice i vi ćete dati svoj doprinos na tu nakanu.

Karte za koncert se mogu kupiti preko Udruge “Susret” na sljedećim mjestima:

  • Rehabilitacijsko – edukacijski centar “Sveti Josip Radnik” – svakim radnim danom od 08 do 15 sati;
  • Frizerski salon “Amanda” vl. Mirjana Šaravanja –  svaki radni dan od 8 do 15 sati;
  • Župni ured Čitluk – svaki dan osim nedjelje od 09 do 16 sati te nedjeljom poslije svete mise;
  • Župni ured Čerin– svaki dan osim nedjelje od 08 do 10h te nedjeljom poslije svete mise.