Još 10 dana do velikog humanitarnog koncerta u Donjoj Blatnici

Za točno deset dana, u ponedjeljak 10. kolovoza na platou crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici održat će se Veliki humanitarni koncert naziva 'Večer dobrote, prijateljstva i pjesme'.

Kao što smo ranije i najavili, cijelu priču, četvrtu godinu zaredom, organizira naš Brotnjak Mate Bulić sa svojim Blatničanima. U tijeku su posljednje pripreme za nezaboravnu feštu koja će okupiti na tisuće posjetitelja iz Hercegovine, Dalmacije, Bosne i Dijaspore, baš kako je to bilo i tri protekle godine.

Odličnu zabavu i nezaboravnu noć jamče najpoznatija imena Hrvatske glazbene scene: Marko Perković Thompson, Opća opasnost, Mejaši, Grupa Dalmatino, Alen Nižetić, Siniša Vuco, Matija Vujica, Jozo Vučić, Zoran Begić, Grupa Gabriel, Klapa Trebižat, Lucija Šarić, Rock grupa Nešto Između i naravno domaćin Mate Bulić.

Predsjednik Organizacijskog odbora koncerta gosp. Mario Odak naglašava kako je i ovogodišnji koncert humanitarnog karaktera.

- U Organizacijskom odboru uvijek postoji dobra volja za pomaganje udrugama i ustanovama kojima je to najpotrebnije. Tako će dio ovogodišnjeg prihoda s humanitarnog koncerta biti doniran Rehabilitacijskom centru Sveta Obitelj u Mostaru. Koristim prigodu pozdraviti sve čitatelje Vašeg portala i pozvati sve ljude dobre volje da i ove godine dođu u Donju Blatnicu na 'Večer dobrote, prijateljstva i pjesme' gdje pripremamo odličnu zabavu, a ovo je ujedno i prilika da pomognemo onima koji su u potrebi. Blatnica je spremna i očekuje vas! – poručio je predsjednik Organizacijskog odbora gosp. Mario Odak.

Ne sumnjamo kako će Donja Blatnica 10. kolovoza biti centar Hercegovine, a vjerujemo da će ovaj humanitarni koncert biti jedan od najposjećenijih događaja ovog ljeta uopće.

Inače, ulaznice za koncert po cijeni od 10 KM se mogu nabaviti u župnom uredu Čerin, Župnom uredu Međugorje, Clubu Deep Čitluk, na Info-pultu Mepas Malla, u knjižari Logovita u Mostaru, na Kiosku Rondo Mostar kao i na štandovima na dan koncerta u Donjoj Blatnici.