Još je nekoliko dana ostalo do Sajma ćuptera, prijave za sudjelovanje se zaprimaju do nedjelje

U organizaciji Društva „Ante“ Tepčići-Čitluk u utorak 8. studenog održava se 4. Sajam ćuptera koji će biti natjecateljskog karaktera, a za najbolji ćupteri osigurane su i prigodne nagrade.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u natjecateljskom dijelu trebaju se prijaviti najkasnije do nedjelje (6. 11. 2022.) i dostaviti barem jedan primjerak ćuptera.

Kontakt broj za prijave je 063 994 777 (Mario Doko)

Osim natjecateljskog, sajam je i prodajnog karaktera, tako da će izlagači imati prigodu ponuditi na prodaju a posjetitelji kupiti ćupter i ponijeti sa sobom.

Također, sajam je i duhovnog karaktera. Sv. Misa zahvalnica za ovogodišnji rod i
urod bit će služena u utorak (8. 11. 2022.) u 18.00 sati u župnoj crkvi na Pločama-Tepčićima, broćanskom svetištu sv. Ante Padovasnkog.

Sajam je i kulturno-zabavnog karaktera. Program s tradicionalnom gastronomskom ponudom i izvornom pjesmom bit će u Domu sv. Ante na Tepčićima od 19.00 sati.

U glazbenom dijelu programu nastupit će: Ženski zbor i muška pjevačka skupina Društva „Sv. Ante“ – Tepčići, HKUD „Didak“ – Gradnići, HKUD „Sv. Marko“ – Vionica, HKUD „Brotnjo“ – Čitluk, HKUD „Sv. Ante“ Cim-Mostar, Hrvatska pjevačka skupina „Složni bećari“ – Čitluk i dr.