NAJAVLJUJEMO: Veliki humanitarni koncert 'Večer dobrote, prijateljstva i pjesme' u Donjoj Blatnici

'Večer dobrote, prijateljstva i pjesme' naziv je humanitarnog koncerta koji će se po četvrti put održati na platou crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici.

Zahvaljujući Mati Buliću i njegovim Blatničanima, još jedna nezaboravna fešta zakazana je za ponedjeljak, 10. kolovoza, a na njoj će se ponovno okupiti najpoznatija estradna imena iz Hrvatske i Herceg Bosne.

'Koncert organiziramo četvrtu godinu zaredom, a u organizaciju je naravno uključen Mate, te Župni odbor i naši prijatelji. I ove godine, kao i svih dosadašnjih koncert je humanitarnog karaktera. Tako će dio prihoda biti namijenjen za Ustanovu Rehabilitacijski centar za osobe s posebnim potrebama „Sveta Obitelj“ iz Mostara. U ime organizatora zahvaljujem svima koji su nam na bilo koji način od pomoći, a koristim prigodu pozvati sve Hercegovce, našu Dijasporu i sve naše prijatelje u Donju Blatnicu, gdje vam obećavamo odličnu zabavu!“ – rekao nam je predsjednik organizacijskog odbora Mario Odak.

Tisućama onih koji će i ove godine doći u Donju Blatnicu organizatori pripremaju odličan provod, a njega obećavaju najpoznatija imena hrvatske glazbene scene, a lista s njihovim imenima je podugačka: Marko Perković Thompson, Opća opasnost, Mejaši, Grupa Dalmatino, Alen Nižetić, Siniša Vuco, Matija Vujica, Jozo Vučić, Zoran Begić, Grupa Gabriel, Klapa Trebižat, Lucija Šarić, Rock grupa Nešto Između i naravno domaćin Mate Bulić.

U kratkom razgovoru Mate Bulić nam kaže kako je radostan što su njegovi Blatničani još jednom spremno stali uz ovaj projekt koji je organizacijski dosta zahtjevan.
“Vjerujte kako Mate Bulić, ali niti bilo tko drugi, ne može ništa sam uraditi, nego snagom volje svih nas dolazimo do 'Večeri dobrote, prijateljstva i pjesme'. Naravno želim zahvaliti mojim Blatničanima, župniku fra Dariu Dodigu i našem Župnom odboru koju su svesrdno stali uz ovaj projekt. Sljedećih mjesec dana koji su pred nama biti će podosta posla za koji vjerujem da ćemo ga zajedno uspješno napraviti. Nešto smo naučili iz ranijih godina, a vjerujem kako ćemo osigurati nezaboravnu feštu na koju će doći cijela Hercegovina, Bosna, Hrvatska, Dijaspora.“ – kaže Mate Bulić.

Odziv i nadasve fenomenalna atmosfera koja je oduševljavala proteklih godina garancija je kako će ovaj koncert biti jedan od najposjećenijih ovogodišnjih događaja u Hercegovini.

Početak koncerta je u 20:30 sati.

Organizacijski odbor koncerta

Više vijesti iz Brotnja čitajte OVDJE

Označeno u