Škola plivanja Brotnjo

U zatvorenom bazenu hotela Brotnjo u Čitluku već dva mjeseca održava se Škola plivanja u sklopu koje je održan završni sat gdje su djeca pred roditeljima pokazala naučene vještine koje su stekli kroz mjesec dana obuke plivanja.

Kroz mjesec dana koliko traje obuka neplivača djeca savladavaju strah od vode, samostalan ulazak i skok u vodu, održavanje u vodi i samostalno plivanje, a po završetku tečaja djeca dobivaju diplome plivača početnika. Škola plivanja nastavlja se također sa mjesečnim tečajevima usavršavaja plivačkih tehnika kroz kojeg djeca dodatno usavršavaju svoje plivačke sposobnosti.

Kao što smo već napomenuli ciklus obuke neplivača traje mjesec dana i radi se u grupama do maksimalno 10 djece s kojima rade dva profesora kineziologije Iva Buntić i Franjo Lovrić. U Čitluku je veliko zanimanje za Školu plivanja a dolaze nam i djeca iz ostalih mjesta u Hercegovini što nas posebno raduje i pokazuje da radimo dobar posao rekla je voditeljica Škole plivanja Brotnjo Iva Buntić. Također smo jako zadovojni uvjetima koje imamo u zatvorenom bazenu Hotela Brotnjo što nas na neki način izdvaja od drugih i omogućuje nam da na najkvalitetniji način radimo sa djecom i u potpunosti im se posvetimo neovisno od vremenskih uvjeta i vanjskih remetećih faktora.

Kroz dva tečaja koja su do sada održana Diplome Plivača početnika dobilo je 60 dječaka i djevojčica, a već idući tjedan nastavljamo s novim tečajem kako obuke neplivača tako i usavršavanja plivačkih tehnika.

Za kraj bi posebno istaknuli rad sa odraslim kroz individualne sate obuke plivanja gdje svi oni koji zbog raznih razloga kroz djetinjstvo nisu naučili plivati to sada mogu učiniti i već uspješno čine u našoj školi, poručili su voditelji škole plivanja Brotnjo. Sve dodatne informacije na Facebook profilu "Škola plivanja Brotnjo".

Više vijesti iz Brotnja možete čitati OVDJE