Završen prvi tečaj Škole plivanja

U organizaciji Hotela Brotnjo u Čitluku završen je prvi tečaj škole plivanja pod vodstvom diplomiranih profesora kinziologije Ive Buntić i Franje Lovrića.

Nakon mjesec dana obuke diplomu plivača početnika dobilo je 25 polaznika Škole plivanja. Polaznici  su na završnom ispitu uspješno položili elemete 1. stupnja koji obuhvaćaju:  samostalan skok u vodu, samostalno održavanja na vodi kao i zadnji najvažniji dio samostalno plivanje u najmanjoj dužini od 12,5 metara koliko je dug zatvoreni bazen Hotela Brotnjo u Čitluku. Instruktori škole plivanja nisu krili svoje zadovoljstvo uspjehom prvog tečaja kao i odazivom djece. Posebno zadovoljstvo moglo se vidjeti na licima roditelja dok su promatrali svoju djecu u prvim plivačkim koracima. 

Nakon završenog prvog tečaja djeca po vlastitom izboru nastavljaju sa dodatnim tečajevima usavršavanja plivačkih tehnika, a u pripremi je i novi ciklus obuke neplivača koji je već popunjen kako su nam potvrdili instruktori. Uz Školu plivanja za djecu u programu obuke neplivača u ponudi su i individualni sati plivanja za odrasle . Sve navedeno pokazatelj je velikog interesovanja Brotnjaka za Školu plivanja koja je još jedan kvalitetan sportski sadržaj u Čitluku, a sve zahvaljujući idealnim uvjetima zatvorenog bazena Hotela Brotnjo na čijoj recepciji svi zainteresirani mogu dobiti dodatne informacije. Foto galeriju pogledajte OVDJE

Za više vijesti iz Hercegovine kliknite OVDJE