Ispovjedaonica svijeta: Udrugu "Marijine ruke" predstavili Jakov Čolo i Ana Dugandžić

U novom izdanju emisije „Ispovjedaonica svijeta“ koja se emitira u programu Prvog TV predstavljena je Humanitarna udruga Marijine ruke iz Međugorja koja ima za cilj pomoći siromašnima i svima kojima je pomoć potrebna. Gosti voditeljice Ivane Grbavac bili su Jakov Čolo, predsjednik Udruge i Ana Dugandžić, volonter u Udruzi. "Marijine ruke" pomažu obiteljima s više djece, s područja međugorske župe, a violonteri posjećuju razne ustanove na području Hercegovine, staračke domove te domove koji vode skrb o osobama s posebnim potrebama.

Svakoga mjeseca oko 200 obitelji redovito dolazi po pakete s humanitarnom pomoći. Pomažu i donacijom lijekova onima koji ih nisu u mogućnosti priuštiti...

Na činjenje dobra i pomoć potrebitima potakle su ih riječi Kraljice Mira: „Pozivam vas i danas da budete ljubav tamo gdje je mržnja, i hrana gdje je glad. Otvorite, dječice, vaša srca i neka vaše ruke budu ispružene i darežljive kako bi svako stvorenje preko vas zahvaljivalo Bogu Stvoritelju.“ (Gospina poruka 25. rujna 2004.)

I vi možete biti dio ove priče, a sve detalje možete doznati u emisiji.