Kerigma - Vjera i dijela, 1. listopada 2017.

U novoj emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'' pogledajte razmatranje fra Marija Knezovića koji tumači zašto je listopad Marijin mjesec, zašto Isus uzima lik sluge a ne gospodara.

U sklopu obilježavanja 51. Svjetskog dana društvenih komunikacija u BiH, održano Euharistijsko slavlje u Tomislavgradu. Među župama Duvanjskoga dekanata je i ona Presvetog Srca Isusova Kongora. Osnovana je 1917. godine.

Župa je svečano obilježila svojih 100 godina postojanja i o tome donosimo reportažu. U organizaciji Hrvatskoga sabora i Ureda za informiranje Europskog parlamenta u Hrvatskoj održana je svečanost dodjele nagrade Europski građanin, a ovogodišnji hrvatski dobitnici nagrade su isusovac Tvrtko Barun kao voditelj Isusovačke službe za izbjeglice u jugoistočnoj Europi i Hrvatska udruga Transplant. Emisiju ''Kerigma – Vjera i djela'' uređuje i vodi Dragan Soldo te stalni suradnik fra Mario Knezović.

Emisija prati život Crkve, vjernika i ljudi u Bosni i Hercegovini, donoseći nam uz to i poticajna biblijska razmatranja. Možete ju pogledati nedjeljom u programu Naše TV u 13 sati (repriza ponedjeljom u 13 i 45 sati), Laudato TV-a nedjeljom u 22 i 15 sati (repriza ponedjeljkom u 12 i 15 sati), te Vinkovačke TV nedjeljom u 15 sati. Emisiju pogledajte u nastavku: