Sadržaj s oznakom: Kerigma Vjera i dijela

U emisiji ''Kerigmi'' razgovara se o različitim temema, a jedna od njih bila je i kako se odjenuti za odlazak u crkvu za vrijeme ljetnih mjeseci.

U emisiji ‘’Kerigma – Vjera i djela’’ 8. listopada 2017. u razgovoru sa stalnim suradnikom fra Mariom Knezovićem razmatraju se tekstovi iz Svetog Pisma.

U novoj emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'' pogledajte razmatranje fra Marija Knezovića koji tumači zašto je listopad Marijin mjesec, zašto Isus uzima lik sluge a ne gospodara.

U novoj emisiji ''Kerigma – Vjera i djela'' urednika i voditelja Dragana Solde i stalnog suradnika fra Marija Knezovića, pogledajte razmatranje fra Marija Knezovića koji tumači kako nam je Bog blizu, što znači slika vinograda u Svetom Pismu, te što kaže socijalni nauk Crkve o pravima radnika.

U program Naše TV ponovno se vraća emisija ''Kerigma – Vjera i djela'' urednika i voditelja Dragana Solde i stalnog suradnika fra Marija Knezovića.

U novoj emisiju ''Kerigma - Vjera i djela'', koja se emitira u programima Naše TV, Laudato TV i Vinkovačke TV, stalni suradnik fra Mario Knezović govorio je o značenju Međugorskog fenomena, po čemu nam danas treba biti uzor sv. Ivan Krstitelj, što znači Biblijska poruka da se ne bojimo onih koji ubijaju tijelo, nego onih koji ubijaju dušu.

U emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'', koja se emitira u programima Naše TV, Laudato TV i Vinkovačke TV, govorimo zašto sv. Pavao pozva da se dičimo svojim Bogom, zašto također naglašava da je Isus za bezbožnike umro, tumači fra Mario Knezović.

U 50. jubilarnoj emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'' koja se emitira u programima Naše TV, Laudato TV i Vinkovačke TV pogledajte kakve bi naše molitve trebale biti, zašto se u Bibliji kaže da je narod tvrde šije, tumači stalni suradnik fra Marijo Knezović.

U novoj emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'', stalni suradnik fra Mario Knezović govori o Majčinom danu, kako je biti deveto djete u svoje majke, kako razumjeti majke danas.

U emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'' koja se emitira u programima Naše TV, Laudato TV i Vinkovačke TV, stalni suradnik fra Mario Knezović govorio je o pastirima Crkve i svećenicima uz Nedjelju Dobroga Pastira.

U novome izdanju emisije ''Kerigma - Vjera i djela'' koja se emitira u programima Naše TV, Laudato TV i Vinkovačke TV, stalni suradnik fra Mario Knezović između ostalog tumači sliku kada učenici prepoznaju uskrslog Učitelja na putu za Emaus.

U emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'' stalni suradnik fra Mario Knezović tumači je li se izgubilo zajedništvo braće i sestara u Kristu.

U novoj emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'' koja se emitira u programima Naše TV, Laudato TV i Vinkovačke TV, stalni suradnik fra Mario Knezović tumači kako se Isus suočava s vjerom i nevjerom onih koji ga slijede, te što nam o tome poručuje Sveto Pismo.

U novoj emisiju ''Kerigma - Vjera i djela'' i danas se razmišlja s fra Marijom Knezovićem o tome što nam poručuje događaj preobraženja, te kako slušati glas Božji.

U novoj emisiji ''Kerigma – Vjera i djela'', koja se emitira u programima Naše TV, Laudato TV i Vinkovačke TV, tumačimo što je smisao korizmenog milosnoga vremena, kako ostati postojan u kušnjama i privlačnim ponudama, o tome govori stalni suradnik fra Mario Knezović.

U novoj emisiji ''Kerigma - vjera i djela'' stalni suradnik fra Mario Knezović govori kako ostati postojan u vjeri, kako tumačiti Božji sud, te može li vjernik služiti i Bogu i bogatstvu.

Stranica 1 od 2