Kerigma - Vjera i dijela, 17. rujna 2017.

U program Naše TV ponovno se vraća emisija ''Kerigma – Vjera i djela'' urednika i voditelja Dragana Solde i stalnog suradnika fra Marija Knezovića.

Emisija prati život Crkve, vjernika i ljudi u Bosni i Hercegovini, donoseći nam uz to i poticajna biblijska razmatranja. Nova sezona emisije ''Kerigma – Vjera i djela'' započela je 17. rujna 2017., a u prvoj ovosezonskoj emisiji poslušajte razmatranje fra Marija Kenzovića koji tumači zašto je mržnja bolest, a praštanje put zdravlja, te koliko puta treba oprostiti bližnjemu.

U Mostaru smo pratili otvaranje Pučke kuhinje ''fra Didaka Buntića'' koja se nalazi u sklopu ''Dompesa – Kuće kruha i duha'', projekta kojeg vodi franjevac dr. fra Iko Skoko.

U župi Jablanica proslavljena je 100. godišnjica postojanja te župe i to uz misno slavlje i predstavljanje prigodne monografije. Sjećamo se 24. obljetnice stradanja hrvatskih civila u mjestu Grabovica kod Mostara.

Uz početak nove školske godine održan je 21. Katehetski dan Vrhbosanske nadbiskupije. Emisiju ''Kerigma – Vjera i djela'' gledajte u programu Naše TV nedjeljom u 13 sati (repriza ponedjeljkom u 13 i 45 sati ), Laudato TV-a nedjeljom u 22 i 15 minuta (repriza ponedjeljkom u 12 i 15 sati), te Vinkovačke TV nedjeljom u 15 sati. Emisiju pogledajte u nastavku: