Novo izdanje emisije "Kerigma – Vjera i djela", 25. lipnja 2017.

U novoj emisiju ''Kerigma - Vjera i djela'', koja se emitira u programima Naše TV, Laudato TV i Vinkovačke TV, stalni suradnik fra Mario Knezović govorio je o značenju Međugorskog fenomena, po čemu nam danas treba biti uzor sv. Ivan Krstitelj, što znači Biblijska poruka da se ne bojimo onih koji ubijaju tijelo, nego onih koji ubijaju dušu.

U Međugorju je obilježena 36. godišnjica Međugorskog fenomena koji je privukao brojne hodočasnika. A mi smo među hodočanicima susreli članove jedne nove Zajednice, koja se zove Pustinjačko-misionarska zajednica braće i sestara Milosrdnog Isusa i Blažene Djevice Marije od Gore Karmela. Koji je njihov apostolat i zašto im puno znači Međugorje pitali smo ih između ostalog. Ispred crkve Uznesenja BDM na Širokom Brijegu održan je koncert duhovne glazbe pod nazivom ''Pomozimo zajedno'' za Humanitarnu udrugu fra Mladen Hrkać. Tog dana su otvorene i nove uredske prostorije Predstavništva udruge u Širokom Brijegu.

Orgulje s kraja 19. stoljeća koje se nalaze u Sarajevskoj katedrali ''Srca Isusova'' nedavno su obnovljene i zasvirale su ''punim plućima''. Ovaj događaj bio je obilježen misnim slavljem, te svečanim blagoslovom, a nakon mise upriličen je i koncert orguljske glazbe. Emisiju pogledajte u nedjeljom u 13 sati u programu Naše TV (repriza ponedjeljak u 13 i 45), Laudato TV u 14 i 30 sati (repriza ponedjeljkom u 10 i 30), te Vinkovačke TV u 15 sati.

Ugodni i blagoslovljeno gledanje!