Marijana Jurilj: Majčinstvo je nezasluženi Božji dar

Budući da se nalazimo u mjesecu svibnju, mjesecu posvećenom našoj Nebeskoj Majci, ali i našim zemaljskim majkama, u ovoj emisiji progovoriti ćemo o DARU MAJČINSTVA. 

„Nitko nema pravo na majčinstvo i očinstvo. Ono je čisti i nezasluženi Božji dar. Bog zna kome i zašto će ga dati, odnosno kome i zašto neće. U tu Božju logiku teško je pouzdati se, ali nas baš taj križ približava ne darovima nego DAROVATELJU, što je puno važnije“ – govori gošća emisije PUT SRCA, Marijana Jurilj iz Širokog Brijega. Marijana i njezin muž se već osam godina bore s „križem neplodnosti“.

Marijana će u emisiji objasniti zbog čega smatra umjetnu oplodnju neprihvatljivom za našu katoličku vjeru, te zbog čega su se ona i muž odlučili za FertilityCare metodu koja je jedna od suvremenih metoda prirodnog planiranja obitelji, a koja je znanstvena i standardizirana, te pouzdana i zdrava.

Po zagovoru naše Nebeske Majke neka naš dobri Bog blagoslovi svako majčinstvo, tjelesno i duhovno i neka utješi svako neispunjeno majčinsko srce svojom ljubavlju kako bi se svaka žena najprije u Božjem srcu osjetila ljubljena i ispunjena. Emisiju uređuje i vodi Paula Tomić.

Označeno u