Neumorni zov Kraljice Mira za svakodnevnu molitvu krunice

Gospa je rekla u poruci od 4. kolovoza 1984.:

"Htjela bih da svijet moli ovih dana uz mene. I što više! Da posti strogo srijedom i petkom; da moli svaki dan bar krunicu: radosna, žalosna i slavna otajstva....“ 25. siječnja 1991. Gospa je rekla: „Bog me je poslao među vas da vam pomognem. Ako hoćete, prihvatite krunicu! Već sama krunica može učiniti čudesa u svijetu i u vašim životima...“

"Draga djeco, pomogli ste mi svojom molitvom da se ostvare moji planovi. Molite dalje da se ostvare planovi u potpunosti. Molim obitelji župe da mole obiteljsku krunicu."

"Draga djeco, danas vas pozivam da počnete živom vjerom moliti krunicu. Tako ću vam ja moći pomoći. Vi, draga djeco, želite dobiti milost, a ne molite. Ja vam ne mogu pomoći, jer se vi ne želite pokrenuti. Draga djeco, pozivam vas da molite krunicu i da vam krunica bude obveza koju ćete obavljati s radošću. Tako ćete shvatiti zašto sam ovako dugo s vama. Želimvas naučiti moliti!" (12. lipnja 1986.).

"Draga djeco, sve molitve, koje molite navečer kod kuće, molite za obraćenje grješnika, jer se svijet nalazi u velikom grijehu.Molite svaku večer krunicu!" (8. listopada 1984.).

Draga djeco, danas vas pozivam da stupite, napose sada, molitvom protiv sotone. Sotona želi više djelovati sada kada znade da djeluje. Draga djeco, obucite se u bojnu opremu i krunicom u ruci ga pobijedite!" (8. kolovoza 1985.).

Označeno u