Sadržaj s oznakom: Kraljica mira

22.06. 2007., 6 sati ujutro, krećemo iz Rijeke prema Međugorju.

Objavljeno u Molitve | 25.6.2022.

Molitva Kraljici Mira

Molitva Kraljici Mira

Marijo, kraljice Ljubavi, Kraljice mira, i ja želim otvoriti svoje srce Duhu Svetom kako si ti svoje otvorila, kako si me pozvala:

Objavljeno u Molitve | 24.6.2022.

Molitva zahvale Kraljici Mira

Blažena Djevice Marijo, Kraljice Mira, hvala Ti za tvoju majčinsku ljubav kojom si nas vodila i danas vodiš izvoru otkupljenja, Isusu Kristu.

Mnogi su, i na različite načine, ispitivali vidioce o Gospinu izgledu, kao i općenito o onome što se događa u župi Međugorje.

Molimo hodočasnike koji pristižu pješice da u molitvenoj sabranosti hodočaste Kraljici Mira, da u miru i dostojanstveno pristižu u Međugorje, a vozače upozoravamo na opreznu vožnju u ove dane budući da će se na prilaznim cestama nalaziti mnoštvo hodočasnika.

Bože, Oče naš, u ime Tvoga Sina Isusa, s Marijom Kraljicom Mira, zahvaljujemo Ti za svu Tvoju ljubav i dobrotu.

Danas započinje Devetnica Gospi u Međugorju,vjerujem da će mnogi od vas i ove godine doći na godišnjicu ukazanja, a ovo je lijep način da zahvalimo za sve milosti koje po svetom Marijinom zagovoru primamo. Predlažemo da se i ostali pridružimo, kao što su to činili prošle godine u mnogim crkvama diljem svijeta.

Kraljica Mira je došla k nama svojoj djeci da nam pomogne, da nas dovede k Bogu.

Objavljeno u Molitve | 4.5.2022.

Zdravo Kraljice

Zdravo Kraljice

Objavljeno u Molitve | 8.3.2022.

Kraljici Mira

Sveta Marijo, ženo od malo riječi, moli za nas čije riječi nemaju težinu. Marijo, nebeska moja Majko, dolazim pred tebe kao tvoje poslušno dijete.

Subota 12. veljače 2022. bio je važan dan za sve vjernike župe Kraljice Apostola u mjestu San Jose u Kaliforniji. Naime, donacijom hodočasnika i međugorskih prijatelja kip Kraljice Mira iz Međugorja postavljen je na župnom trgu, a u 10,30 sati biskup Oscar Cantù, D.D. ga je blagoslovio. Pritom su izmolili i posvetu BDM Kraljici Mira.

Kraljica Mira došla je iz ljubavi prema nama, konkretnoj, stvarnoj, u ovom vremenu živućoj djeci, vidiocima, preko njih župljanima, a preko župe cijelom svijetu.

Gospa je rekla u poruci od 4. kolovoza 1984.:

Objavljeno u Meditacije | 5.1.2022.

Majko moja

Evo me, Majko moja, Kraljice Mira. U Tvojoj riječi „draga djeco” osjetio sam poziv i meni upućen pa sam došao u Tvoje okrilje.

Stranica 1 od 3