Novo izdanje emisije "Kerigma - Vjera i djela",26. lipnja 2016.

U novome izdanju emisije ''Kerigma – Vjera i djela'' koja se emitira u programu Naše TV, koju uređuje i vodi novinar Dragan Soldo, stalni suradnik fra Mario Knezović  uz 13. nedjelju kroz Crkvenu godinu govori o ropstvu koje ljudi danas žive, što znače Pavlove riječi ''Ljubite bližnjeg svoga kao sebe samoga! Ako li pak jedni druge grizete i glođete, pazite da jedni druge ne proždrete''.

Brojni hodočasnci obilježili su u molitvi i zahvali 35. obljetnicu Međugorskog duhovnog fenomena. Od 1981. godine župu Međugorje posjetili su milijuni hodočasnika iz cijeloga svijeta. Brojni svjedoče o promjeni života, obraćenju, ozdravljenjima, promjeni smisla života i snažnoj vjeri. Što je Međugorje nakon 35 godina i kako Crkva gleda na Međugorska događanja za emisiju je govorio dr. fra Ivan Dugandžić, uvaženi profesor i bibličar, te svjedokom događanja u Međugorju!

Blagdan sv. Ivana Krstitelja svečano je proslavljen u brojnim župama u Bosni i Hercegovini. Za emisiju govorio je don Miljenko Džalto, župnik u Uzdolu. Župa Uzdol je pod zaštitom sv. Ivana Krstitelja već 160. godina, zato je ova godina bila u znaku proslave ove značajne obljetnice.